Η Εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά διοργανώνει το ερχόμενο Σαββάτο 1η Φεβρουαρίου το δεύτερο Παγκύπριο Ενημερωτικό και Τεχνικό Συνέδριο της ΕNEOS Motor Oil στο ξενοδοχείο Amathus στην Λεμεσό.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προϊόντα της Eneos αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των λιπαντικών. Εκ μέρους της ENEOS Europe στο συνέδριο θα παραστούν οι: Junichi Nakamura, Divisional Operating Officer Lubricant Division ENEOS Europe  Bahie Hassan, Sales and Marketing Manager ENEOS Group  Michalis Tsourounakis, Lubricants Division Manager ENEOS Group

Η JX Nippon Oil and Energy είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ιαπωνίας και βρίσκεται στην πέμπτη στην παγκόσμια κατάταξη στον τομέα της Ενέργειας, τα προϊόντα τους με την εμπορική επωνυμία ΕΝΕΟS διανέμονται αποκλειστικά από την εταιρεία Psaltis Auto Parts και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχουν καταφέρει να έχουν πλέον ηγετική θέση στην αγορά.

Τα υψηλής ποιότητας λιπαντικά ENEOS, της JX Nippon Oil & Energy, προσφέρουν εξαιρετικά αποτελεσματικές λύσεις για μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών, τόσο από άποψη κόστους όσο και από πλευράς απόδοσης.

Η εταιρεία Psaltis Auto Parts είναι μια από τις μεγαλύτερες εισαγωγείς ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Κύπρο η οποία εισάγει μεταξύ άλλων και τα κορυφαία λιπαντικά Ιαπωνίας ENEOS.

Πρόγραμμα:

09.00 – 09.30    Άφιξη και εγγραφή

10.00 – 11.30    Ά μέρος συνεδρίου

11.30 – 12.00    Διάλειμμα

12.00 – 12.30    Β μέρος συνεδρίου (Q&A)

12.30 – 13.00    Απονομή Βραβείων

13.00                Γεύμα

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.