Geo Pavlides Automotive:

Οι πρώτοι εκθεσιακοί χώροι της Geo Pavlides στη Λευκωσία
Οι πρώτοι εκθεσιακοί χώροι της Geo Pavlides στη Λευκωσία

Το 2019 είναι μια χρονιά ορόσημο για την Geo Pavlides Automotive. Γιορτάζει ενενήντα συνολικά χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρου του αυτοκινήτου στην Κυπριακή αγορά. Μια εξαιρετικά πετυχημένη πορεία που ξεκίνησε το 1929 με την ιδιότητα του πρώτου επίσημου εισαγωγέα αυτοκινήτων στην Κύπρο. Από τότε η εταιρεία έχει μεγαλώσει και εξελιχθεί σαν ένας από τους πιο μεγαλύτερους Ομίλους στον χώρο του αυτοκινήτου.

Η αρχή έγινε το 1929 αντιπροσωπεύοντας την General Motors και στη συνέχεια τις μάρκες Opel και Chevrolet.  Από το 2011 στο δυναμικό της εταιρείας εντάχθηκε και η Citroen ενώ ένα χρόνο αργότερα οι μάρκες Mazda και Subaru. Τον Αύγουστο του 2018 η μάρκα Peugeot προστέθηκε στο δυναμικό της εταιρείας συμπληρώνοντας εξολοκλήρου  την αντιπροσώπευση του Ομίλου PSA. Παράλληλα, το 2013 η Geo Pavlides Automotive, ίδρυσε την GPA Insurance Agencies Ltd, η οποία παρέχει υπηρεσίες ασφάλισης και άμεσες λύσεις κυρίως σε πελάτες του Ομίλου. Η διαρκής εξέλιξη της εταιρείας συμβαδίζει με τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού, και τις απαιτήσεις που δημιουργεί η επανάσταση στην τεχνολογία των αυτοκινήτων.

Η εγγύηση και ο επαγγελματισμός της Geo Pavlides Automotive είναι το μυστικό της διαχρονικής επιτυχίας της εταιρείας. Μια εταιρεία που επενδύει πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις τόσο με τους πελάτες της προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως γνήσια ανταλλακτικά, προληπτική συντήρηση, υπηρεσίες εγγύησης, επιδιορθώσεις και πολλά άλλα.

Παρουσίαση μοντέλου (Vauxhall Chevette) τη δεκαετία του 70’
Παρουσίαση μοντέλου (Vauxhall Chevette) τη δεκαετία του 70’

Όμως, φέτος δεν γιορτάζει μόνο η Geo Pavlides Automotive! Το 2019 είναι χρονιά ορόσημο για δύο από τις μάρκες που αντιπροσωπεύει. Η Opel γιορτάζει 120 χρόνια στην παραγωγή αυτοκινήτων ενώ ένας αιώνας συμπληρώνεται και για τη Citroen.

Η Opel γιορτάζει 120 χρόνια στην Παραγωγή Αυτοκινήτων

Διαχρονικές επιτυχίες στο μηχανοκίνητο αθλητισμό
Διαχρονικές επιτυχίες στο μηχανοκίνητο αθλητισμό

Η Opel είναι από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων με την πλουσιότερη παράδοση στον κόσμο. Φέτος, η μάρκα γιορτάζει τα 120 χρόνια της στο χώρο της αυτοκίνησης αφού ξεκίνησε την  παραγωγή αυτοκινήτων το 1899 σε ένα γκαράζ στο Rüsselsheim. Εκεί όπου κατασκευάστηκαν τα πρώτα 65 χειροποίητα Opel Patentmotorwagen “System Lutzmann” και σίγουρα κανείς δεν περίμενε ότι σήμερα θα ξεπερνούσε τα 70 εκατομμύρια οχήματα. Η μάρκα έδωσε ηχηρό παρών σε όλες τις κατηγορίες με παγκοσμίου φήμης μοντέλα διαμέσου των δεκαετιών. Μοντέλα όπως τα Kadett, Rekord, Kapitän, Manta, Astra, Corsa και πολλά άλλα έγραψαν ιστορία με το στυλ, το σχεδιασμό αλλά και τις πολλές τεχνολογικές καινοτομίες που πρόσφεραν και προσφέρουν στο κοινό.

100 χρόνια ιστορίας για τη Citroen:

Φέτος, η Citroen συμπληρώνει έναν αιώνα δυναμικής πορείας, γράφοντας τις δικές της λαμπρές σελίδες στο βιβλίο ιστορίας του αυτοκινήτου. 100 χρόνια τόλμης και καινοτομίας, άρρηκτα συνδεδεμένα με τα βασικά χαρακτηριστικά του DNA της όπως η τεχνολογία, η κορυφαία άνεση, η οδηγική απόλαυση, και o μοναδικός σχεδιασμός των μοντέλων της. Εκατό χρόνια ιστορίας και πρωτοπορίας, με θάρρος για συνεχή εξέλιξη και δημιουργικότητα που ξεπερνά κάθε πρόκληση, προσφέροντας χαρά σε όλους τους οδηγούς της! Με ολόκληρες σειρές μοντέλων που έγραψαν ιστορία στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, η Citroen διαθέτει και ένα πλούσιο παλμαρέ στους αγώνες. Πρόσφατα έγινε η μόνη εταιρεία που ξεπέρασε τις 100 νίκες στο WRC, σηματοδοτώντας νέο ορόσημο για το πιο δύσκολο και απαιτητικό Πρωτάθλημα Ράλι στον κόσμο.

 

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.