Ο σπουδαίος αθλητής της ενόργανης γυμναστικής ξεκινάει την εκπροσώπηση της Citroën Cyprus, οδηγώντας το νέο Citroën C3.

H Citroën Cyprus που ανήκει στον Όμιλο Geo Pavlides Automotive ανακοινώνει το ξεκίνημα της συνεργασίας της με τον κορυφαίο Κύπριο αθλητή της ενόργανης γυμναστικής Μάριο Γεωργίου. Στηρίζοντας το πνεύμα, τον δυναμισμό και τις επιτυχίες του κυπριακού αθλητισμού, η Citroën Cyprus σφραγίζει την απαρχή της συνεργασίας της με τον αθλητή, παραδίδοντας του στις 3 Σεπτεμβρίου 2018 τα κλειδιά του νέου Citroën C3.

«Citroën για μένα σημαίνει καινοτομία και φοβερό design και είμαι πολύ χαρούμενος για την συνεργασία μας. Επιλέγω Citroën γιατί είμαι ένας άνθρωπος της εποχής μου και με αφορά η ασφάλεια και η άνεση μου», σημειώνει ο Μάριος Γεωργίου.

Τα επιτεύγματα και οι διεθνείς διακρίσεις του Mάριου Γεωργίου στην ενόργανη γυμναστική, τον έχουν τοποθετήσει επάξια ανάμεσα στους κορυφαίους Κύπριους αθλητές. Η Citroën Cyprus του εύχεται να συνεχίσει να χαράζει νέους δρόμους και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στον παγκόσμιο πρωταθλητισμό.

Το Citroen C3 είναι ένα καθόλα πετυχημένο μοντέλο που έχει χαρίσει στην εταιρεία περισσότερες από 3,5 εκατομμύρια πωλήσεις από το 2002. Το νέο C3 ενσωματώνει με τον καλύτερο τρόπο τις βασικές αξίες της μάρκας, με τολμηρές σχεδιαστικές γραμμές προσδίδοντας μια έντονη και συνάμα καθόλα σύγχρονη εμφάνιση. Το μοντέλο παρουσιάζεται με εννέα διαφορετικά χρώματα και τρία χρώματα οροφής, που δημιουργούν 36 χρωματικούς συνδυασμούς, ενώ υπάρχουν επιλογές χρωμάτων για τους προβολείς ομίχλης, τους καθρέπτες, γραφικά για την πίσω κολόνα και τα Airbumps. Η εργονομία και η ποιότητα έχουν τον πρώτο λόγο στο εσωτερικό ενώ έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά με μαλακή υφή και ζωντανά χρώματα στις επενδύσεις. Παράλληλα, το νέο C3 είναι εξοπλισμένο με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει όσο αφορά τις τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.