Βρετανική διάκριση για το υβριδικό Honda Jazz

Με διάκριση, και μάλιστα από την απαιτητική αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, μπήκε στο 2022 η Honda. Το υβριδικό Honda Jazz κατάφερε να πάρει τον τίτλο του «Small Car of the Year» στα ετήσια βραβεία του What Car?.2020 Honda Jazz - galatariotis motors - honda cyprus

Πρόκειται για ένα μοντέλο που αξιολογήθηκε θετικά από τους κριτές για την οδηγική εμπειρία που προσφέρει η άμεση απόκριση και την αποδοτική λειτουργία της υβριδικής τεχνολογίας e:HEV hybrid. Το compact μοντέλο της Honda προσφέρει το πιο συναρπαστικό πακέτο στην κατηγορία του, συνδυάζοντας αυξημένα επίπεδα άνεσης, διαισθητική τεχνολογία με ομαλή συνδεσιμότητα και απομακρυσμένες υπηρεσίες (remote services) που ενσωματώνονται άριστα στην καθημερινή ζωή των οδηγών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της AUDI

2020 Honda Jazz - galatariotis motors - honda cyprus - Jazz Crosstar e:HEVΤο σύστημα e:HEV έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για το Jazz και αποτελείται από δύο συμπαγείς, ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες, συνδεδεμένους σε ένα βενζινοκινητήρα 1.5L DOHC i-VTEC, μία μπαταρία ιόντων λιθίου και ένα πρωτοποριακό κιβώτιο μιας σχέσης μετάδοσης μέσω ευφυούς μονάδας ελέγχου ισχύος. Όλα αυτά συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους ώστε να πετυχαίνουν μία ομαλή, άμεση απόκριση. Η συνολική ισχύς 109 PS / 80kW επιταχύνει το αυτοκίνητο από στάση στα 100km/h σε 9,4 δεύτερα και μέχρι την τελική ταχύτητα των 175 km/h. Οδηγός και επιβάτες βιώνουν μία αβίαστη και άνετη εμπειρία, είτε κινούνται στους δρόμους της πόλης, είτε ταξιδεύουν με υψηλές ταχύτητες στο αυτοκινητόδρομο. Το αποδοτικό υβριδικό σύστημα παράγει εκπομπές CO2 από 102 g/km (WLTP) με κατανάλωση καυσίμου 4,5l/100km (WLTP) στο στάνταρ μοντέλο και 110 g/km (WLTP) και 4.8l/100km (WLTP) αντίστοιχα στο Crosstar.

2020 Honda Jazz - galatariotis motors - honda cyprusΠαράλληλα, το υβριδικό Jazz είναι παράδειγμα δέσμευσης της Honda στην ασφάλεια των επιβατών. Ένα μοντέλο που προσφέρει στον αγοραστή ένα πλήρες πακέτο ασφάλειας, τόσο ενεργητικής όσο και παθητικής με συστήματα που συναντούμε σε αυτοκίνητα μεγαλύτερων κατηγοριών. Άξιο αναφοράς και ότι είναι το πρώτο στην κατηγορία του, που προσφέρει στάνταρ τη νέα τεχνολογία εμπρόσθιου-μεσαίου αερόσακου, κάτι που επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα στο χώρο της Ευρωπαϊκής αγοράς.

Το υβριδικό Honda Jazz προσφέρεται από τους εκθεσιακούς χώρους της Galatariotis Motors σε τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.