Βραβείο Red Dot 2021 για το CUPRA Formentor

Μετά την κατάταξη του στο βάθρο των νικητών στα φετινά βραβεία για το αυτοκίνητο της χρονιάς, το CUPRA FORMENTOR κατακτά και το βραβείο Red Dot 2021 για τον σχεδιασμό προϊόντων. Όλα αυτά για μια μάρκα που μετρά μόλις τρία χρόνια ζωής.

CUPRA FormentorΗ κατάκτηση του βραβείου Red Dot είναι ακόμη ένα σημάδι ότι το Formentor προσφέρει μια μοναδική πρόταση στην κατηγορία του. Ταυτοχρόνως, αποτελεί τεράστια αναγνώριση και επιτυχία για ολόκληρη την ομάδα της CUPRA.

Το βραβείο Red Dot Award for Product Design, απονέμεται στο καλύτερο προϊόν της χρονιάς, που μέσα από διάφορα χαρακτηριστικά του, αναδεικνύει τον ιδιαίτερο του σχεδιασμό. Η ικανότητα του CUPRA Formentor να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των μεταβαλλόμενων τάσεων της αγοράς, της τεχνικής καινοτομίας, της ασφάλειας και της εισαγωγής της ηλεκτροδότησης σημαίνει ότι είναι ένα μοντέλο που καλύπτει όλες τις ανάγκες των αγοραστών. Με την υποστήριξη της πλατφόρμας MQB EVO, σε συνδυασμό με τον CUV χαρακτήρα, έχει την ικανότητα να προσφέρει το τέλειο πακέτο. Σπορ χαρακτήρας, δυναμισμός ενός hatchback και πρακτικότητα ενός SUV. Στοιχεία που βοήθησαν στην θετική αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής των βραβείων Red Dot.

CUPRA FormentorΗ κριτική επιτροπή του θεσμού αποτελείται από 50 διεθνείς εμπειρογνώμονες που εξετάζουν και αξιολογούν κάθε συμμετοχή ξεχωριστά. Η διαδικασία αξιολόγησης του βραβείου βασίζεται σε μια ποικιλία κριτηρίων που περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά όπως η καινοτομία, λειτουργικότητα, εργονομία, οικολογική συμβατότητα και πολλά άλλα. Το CUPRA Formentor ανέβηκε στην κορυφή χάρη στην ικανότητα του να συνδυάζει τις ανάγκες της καθημερινότητας, με το πάθος και το συναίσθημα ενός οχήματος υψηλής απόδοσης. To συγκεκριμένο όχημα, προορίζεται να αποτελέσει σημαντικό ρόλο στη γκάμα της εταιρείας η οποία προβλέπει να διπλασιάσει τις πωλήσεις του στην Ευρώπη τα επόμενα πέντε χρόνια. Η βράβευση αυτή, αποτελεί ορόσημο στην ιστορία της CUPRA και συγκεκριμένα του Formentor.TOP 10: Τα 10 φθηνότερα SUV της Κυπριακής αγοράς

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.