Το Seat Arona με 17.300€ αυτόματο

Η Unicars, ως SUV Expert,  στην πλέον ταχύτατα αναπτυσσόμενη κατηγορία στην αγορά του αυτοκινήτου, προσφέρει το Seat Arona στην εκπληκτική τιμή των 17.300,00€ με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και με ένα πλούσιο πακέτο εξοπλισμού.

SEAT ARONAΣτο πακέτο συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων: Υποβοήθηση στάθμευσης, αισθητήρες στάθμευσης μπροστά και πίσω, κάμερα οπισθοπορείας, Digital Cockpit, Adaptive cruise control (με “follow-to-stop”) και speed limiter, ζάντες αλουμινίου, Bluetooth, Voice control, Mirror link, σύστημα πλοήγησης (media και internet package), ηλεκτρικοί αναδιπλούμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες με σύστημα εντοπισμού τυφλού σημείου, το σύστημα Forward collision warning με αυτόνομη πέδηση έκτακτης ανάγκης, σύστημα proactive pedestrian protection και πολλά άλλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της SEAT

Το Seat Arona, που για δύο συνεχόμενες χρονιές κερδίζει το βραβείο «Small SUV της χρονιάς» του έγκυρου βρετανικού περιοδικού What Car?, ήταν το μοντέλο που εδραίωσε την εταιρεία στην κατηγορία των SUV.

SEAT ARONA Ιδανικές συμπαγείς διαστάσεις για ευέλικτη οδήγηση στην πόλη και στον αυτοκινητόδρομο. Παράλληλα, το ύψος του αυτοκινήτου από το έδαφος φτάνει τα 19 εκατοστά, δείχνοντας έτσι και τις εκτός δρόμου δυνατότητες του. Ένα μοντέλο με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, σύγχρονη τεχνολογία και πλούσιους εσωτερικούς χώρους, με το χώρο αποσκευών να φθάνει τα 400 λίτρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα έξι ταχύτερα Γερμανικά αυτοκίνητα στην ιστορία

Μπορείτε να δείτε από κοντά το Seat Arona στα Mall of Cyprus και Nicosia Mall στη Λευκωσία, και στη Λεμεσό στο My Mall, καθώς και στους εκθεσιακούς χώρους της SEAΤ, σε όλες τις πόλεις.

Και επειδή η Unicars πάντα καινοτομεί και κάνει τη διαφορά, διαμόρφωσε το δικό σου SEAT Arona, από την άνεση του καναπέ σου, στο χρώμα της αρεσκείας σου και με τον εξοπλισμό της επιλογής σου, στη νέα πρωτοπόρα  πλατφόρμα UniCARS 4All.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Unicars στο www.unicars .com

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.