Τέσσερα ηλεκτρικά VW ID.3 στην Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία από τη Unicars

Στο πλαίσιο του ευρύτερου πλάνου προώθησης της ηλεκτροκίνησης αλλά και των δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος στην Κύπρο, η Ηλεκτρομηχανολογική υπηρεσία προκήρυξε διαγωνισμό για την προμήθεια και συντήρηση τεσσάρων ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

VW ID.3 UNICARS VOLKSWAGEN CYPRUS VW CYPRUS Ο διαγωνισμός κατακυρώθηκε στην Unicars και σε μία εκδήλωση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας. Εκεί παραδόθηκαν τα τέσσερα πλήρως ηλεκτρικά Volkswagen ID.3 που αφήνουν μηδενικό αποτύπωμα εκπομπών C02 στο περιβάλλον και παρέχουν μέγιστη ασφάλεια στους επιβάτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της VW

VW ID.3 UNICARS VOLKSWAGEN CYPRUS VW CYPRUS Κατά την διάρκεια της παράδοσης, το εξειδικευμένο προσωπικό της Unicars εξήγησε τον τρόπο λειτουργίας των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, την διαδικασία φόρτισης, ενώ παρείχε χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με την συντήρηση αλλά και την χρήση των αναβαθμισμένων online υπηρεσιών συνδεσιμότητας που κάνουν την οδήγηση ακόμα πιο λειτουργική. Με την ολοκλήρωση της παράδοσης, το προσωπικό της Unicars ενημέρωσε τους ανθρώπους της Ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας πως θα είναι διαρκώς δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποστολή Βαρκελώνη: 20 χρόνια AUTOBEST Awards Gala

VW ID.3 UNICARS VOLKSWAGEN CYPRUS VW CYPRUS Η Unicars συνεχίζει να επενδύει, δημιουργώντας τις κατάλληλες υποδομές και εκπαιδεύοντας άρτια το προσωπικό της ώστε η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση να γίνει με τον αποτελεσματικότερο τρόπο. Διαθέτοντας μία πλήρη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων (VW, Audi, SEAT/Cupra, Skoda) που μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη, διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην νέα εποχή της αυτοκίνησης που βρίσκεται ήδη στην Κύπρο.

Top 10: Τα 10 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα του 2021

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.