Τα νέα Audi Q3 και Q3 Sportback, τώρα με όφελος έως και 7.500€

Η Audi συνεχίζει την παγκόσμια επίθεση της στην κατηγορία των SUV, τη δημοφιλέστερη κατηγορία στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία! Με μια πλήρη γκάμα, από το compact Q2 μέχρι το πολυτελέστατο Q8, κάνει αισθητή την παρουσία της στην αγορά.

Audi Q3 SportbackΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της AUDI

H Unicars, ως SUV expert, συνεχίζει να δίδει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει τα πλεονεκτήματα της SUV γκάμας της. Αυτή τη φορά παρέχοντας όφελος έως και 7.500€ για την απόκτηση του Audi Q3 αλλά και του Q3 Sportback.

Πρόσφατα, το best-seller luxury SUV της μάρκας, το Audi Q3, επέστρεψε ανανεωμένο και καλύτερο από ποτέ. Με δυναμικό σχεδιασμό, απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής, ευρύχωρο και πλήρως εξοπλισμένο τόσο στο χώρο της ασφάλειας όσο και της συνδεσιμότητας. Μαζί και η έκδοση Q3 Sportback που καταφέρνει να συνδυάζει τη δυναμική ενός coupé με την ισχύ και τη λειτουργικότητα ενός SUV. Οι ποικίλες δυνατότητες infotainment και συνδεσιμότητας καθώς και ο εκτεταμένος βασικός εξοπλισμός εξασφαλίζουν μια ανεπανάληπτη οδηγική εμπειρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πέντε καλύτερα αυτοκίνητα με manual κιβώτιο

Κάντε κλικ στη νέα πλατφόρμα Unicars4All και διαμόρφωσε το δικό σου Audi Q3 και Q3 Sportback, το οποίο σε περιμένει να το αποκτήσεις στα showroom της Αudi σε όλες τις πόλεις και να ξεπεράσεις τις προσδοκίες σου στην αγορά ενός SUV αυτοκινήτου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Unicars στο www.unicars .com

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.