Στους εκθεσιακούς χώρους της Unicars το ανανεωμένο Audi Q2

To Audi Q2, το μικρότερο μοντέλο στην premium SUV γκάμα του γερμανικού εργοστασίου ανανεώνεται και επιστρέφει στην αγορά πλήρως εκσυγχρονισμένο με πλήθος τεχνολογικών και σχεδιαστικών αλλαγών. Ένα μοντέλο που έχει τώρα στη διάθεση του νέα στοιχεία εξοπλισμού και αυξημένες δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Audi Q2 UNICARS CYPRUSΣτον εξωτερικό σχεδιασμό ξεχωρίζει ο πολυγωνικός προφυλακτήρας, οι LED προβολείς στο βασικό εξοπλισμό η νέα γρίλια και οι μεγάλοι αεραγωγοί, με το μήκος τους να φτάνει πλέον τα 4,21 μέτρα. Στο πίσω μέρος συναντούμε ένα νέο διαχύτη, ηλεκτρική πόρτα αποσκευών και δυνατότητα τοποθέτησης  κοτσαδόρου. Παράλληλα, η παλέτα χρωμάτων του Q2 εμπλουτίστηκε και περιλαμβάνει πέντε νέα χρώματα ενώ ο υποψήφιος αγοραστής έχει στη διάθεση του πολλές διακοσμητικές λεπτομέρειες ανάλογα με την έκδοση που του δίνουν την δυνατότητα να το διαμορφώσει πιο κοντά στις δικές του επιθυμίες.

Audi Q2 UNICARS CYPRUSΕσωτερικά, σημαντικές αλλαγές έχουν γίνει στους νέους αεραγωγούς, στο νέο επιλογέα ταχυτήτων και στον κρυφό ατμοσφαιρικό φωτισμό. Το γερμανικό εργοστάσιο πρόσθεσε επίσης νέες επενδύσεις ενώ προαιρετικά είναι διαθέσιμα και τα σπορ καθίσματα.

QUIZ. Πόσο Golfάκιας είσαι?

Όσον αφορά τη ψηφιακή τεχνολογία, το μοντέλο προσφέρει το ΜΜΙ navigation plus με οθόνη 8,3″ και τον πίνακα οργάνων virtual cockpit 12,3″. Παράλληλα, ο έλεγχος του infotainment πραγματοποιείται μέσω περιστροφικού χειριστηρίου ή φωνητικών εντολών ενώ, ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού, προσφέρονται στοιχεία όπως το Audi phone box με λειτουργία ασύρματης φόρτισης αλλά και το κορυφαίο ηχοσύστημα Bang & Olufsen Premium Sound System, με 14 ηχεία και ισχύ 705 W.

Audi Q2 UNICARS CYPRUSΤο μοντέλο διαθέτει στο βασικό του εξοπλισμό προοδευτικό σύστημα διεύθυνσης (progressive steering), με το τιμόνι να γίνεται όλο και πιο άμεσο στις στροφές ενώ προαιρετικά διατίθεται με σπορ ανάρτηση που χαμηλώνει το αμάξωμα κατά δέκα χιλιοστά. Πλήρες και στο χώρο της ασφάλειας με συστήματα όπως το Audi pre sense, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας και πολλά άλλα.

Στην Κυπριακή αγορά, το ανανεωμένο Audi Q2 προσφέρεται με τρεις κινητήρες. Ένα βενζινοκινητήρα στα 1.5 λίτρα (35TFSI) απόδοσης 150 ίππων και δύο πετρελαιοκινητήρες. Ο πρώτος (30TDI) στα 2.0 λίτρα με απόδοση 116 ίππων και ο δεύτερος (35TDI quattro) με απόδοση 150 ίππων. Παράλληλα, όλες οι εκδόσεις του ανανεωμένου Audi Q2 συνδυάζονται με το 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο S tronic.

Audi Q2 UNICARS CYPRUSΤο ανανεωμένο Audi Q2 βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους της Unicars και η τιμή του ξεκινά από τις 25.900€ ! Η Unicars δίδει την δυνατότητα στον πελάτη να διαμορφώσει το δικό του Audi Q2 από τo δικό του χώρο, στο χρώμα της αρεσκείας του και με τον εξοπλισμό της επιλογής του, στη νέα πρωτοπόρα  πλατφόρμα UniCARS 4All. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Unicars στο www.unicars .com

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.