Σωρεία διακρίσεων για τα VW Golf και ID.3

Πριν καλά καλά περάσουν στην αγορά, τόσο το νέο VW Golf όσο και το αμιγώς ηλεκτρικό ID.3 άρχισαν να μαζεύουν σημαντικά βραβεία.

The new Volkswagen ID.3 unicarsΠρόσφατα πήραν την πρώτη θέση στην κατηγορία τους στα βραβεία για το καλύτερο αυτοκίνητο στη Γερμανία. Κάθε χρόνο 18 διακεκριμένοι δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου συναντιούνται στην πόλη Bad Dürkheim, και δοκιμάζουν όλα τα υποψήφια αυτοκίνητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της VW

Οι κριτές έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα σε 72 νέα μοντέλα, χωρισμένα σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες. Compact μοντέλα με βασική τιμή έως και 25.000 ευρώ, Premium μοντέλα με βασική τιμή έως και 50.000 ευρώ, ακριβότερα οχήματα στην κατηγορία πολυτελείας, οχήματα με εναλλακτικά συστήματα κίνησης και σπορ αυτοκίνητα.

Volkswagen Golf eHybrid unicars«Τόσο το νέο Golf όσο και το ID.3 κέρδισαν τους κριτές μας στις αντίστοιχες κατηγορίες, παρά το μεγάλο ανταγωνισμό», δήλωσε εκ μέρους των διοργανωτών ο Jens Meiners, δημοσιογράφος του γερμανικού και αμερικανικού ειδικού Τύπου. Δεδομένων των περιορισμών που απαιτούνται λόγω της πανδημίας, ο Meiners έπρεπε να αντιμετωπίσει μερικές μοναδικές προκλήσεις φέτος: «η διεξαγωγή δοκιμαστικής εκδήλωσης δεν ήταν ποτέ πιο απαιτητική. Ωστόσο, το πρόγραμμα δεν αμφισβητήθηκε ποτέ.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μοναδικά sports cars που ξεχάστηκαν! Τα θυμάστε;

«Τα νέα Golf και ID.3 έχουν ήδη ανέβει στην κορυφή μετά από μια σειρά σχετικών δοκιμών σύγκρισης. Το γεγονός ότι τα δύο κορυφαία μοντέλα βραβεύτηκαν από την κριτική επιτροπή για τον περιβαλλοντικό τους σχεδιασμό και τις καινοτομίες τους, είναι επίσης μια πολύ ιδιαίτερη μορφή αναγνώρισης για όλους μας εδώ στη Volkswagen», δήλωσε ο Klaus Zellmer, μέλος του Διοικητικό Συμβούλιο της Volkswagen Passenger Cars. «Ο φιλικός προς το περιβάλλον σχεδιασμός και η καινοτομία είναι οι πιο σημαντικοί ακρογωνιαίοι λίθοι της στρατηγικής ‘Way to Zero’, η οποία στοχεύει στην παροχή κινητικότητας μηδενικών εκπομπών για όλους. Με τους πολύ αποδοτικούς κινητήρες του, το Golf παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο κατά τη φάση της μετεξέλιξης της μάρκας, όπως το πλήρως ηλεκτρικό, και με ουδέτερο σε αποτύπωμα άνθρακα, ID.3.»

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.