Παγκόσμια διαδικτυακή πρεμιέρα για το Audi e-tron GT

Η Audi παρουσίασε σε δύο διαδικτυακές εκδηλώσεις τη νέα ηλεκτρική της ναυαρχίδα, το Audi e-tron GT. Πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό Gran Turismo με δυναμικές επιδόσεις, συναισθηματικό σχεδιασμό και βιωσιμότητα.

World premiere of the Audi etron GT: Celebration of Progress«Το e-tron GT είναι ένα Gran Turismo, αλλά με διαφορετική ερμηνεία για το μέλλον. Η εμφάνισή του αποτελεί απόδειξη της premium σχεδίασης αυτοκινήτων. Βασικό χαρακτηριστικό του η εντυπωσιακή απόδοση που αποτελεί την πιο συναισθηματική έκδοση της ηλεκτρικής κινητικότητας. Με τη βιωσιμότητα ως ένα από τα βασικότερα στοιχεία του concept, παίρνει θέση στην παγκόσμια σκηνή. Ολόκληρη η παραγωγή στο εργοστάσιο μας Böllinger Höfe έχει πλέον μηδενικούς ρύπους άνθρακα. Αυτό στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα – για το εργοστάσιο, το εργατικό δυναμικό μας και τη μελλοντική βιωσιμότητα της Audi» δήλωσε ο Markus Duesmann, Διευθύνων Σύμβουλος της AUDI AG.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της AUDI

World premiere of the Audi etron GT: Celebration of ProgressΗ Audi έθεσε επίσης ένα νέο σημείο αναφοράς με την ψηφιακή παγκόσμια πρεμιέρα. Στην πίστα του Audi Driving Experience Center στο Neuburg an der Donau, το επίκεντρο της προσοχής ήταν η δυναμική απόδοση του νέου μοντέλου. O οδηγός της Formula E Lucas di Grassi και ο -πλέον- επιχειρηματίας βιώσιμης ανάπτυξης και παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 Nico Rosberg απέδειξαν τη δυναμική απόδοση του Audi RS e-tron GT παράλληλα με το αγωνιστικό αυτοκίνητο της Formula E της Audi, το e-tron FE07.

Top 10: Δείτε τα γρηγορότερα πισωκίνητα στην «Πράσινης Κόλασης»

World premiere of the Audi etron GT: Celebration of ProgressΣτη δεύτερη διαδικτυακή εκδήλωση, με την ονομασία «Celebration of Progress», η Audi παρουσίασε για πρώτη φορά το e-tron GT στο κοινό. Στην εικονική παράσταση διάρκειας μίας ώρας, οι Markus Duesmann και Hildegard Wortmann, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για τις Πωλήσεις και το Μάρκετινγκ, μαζί με άλλους πρωταγωνιστές της Audi όπως ο Henrik Wenders, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Audi, και ο Marc Lichte, Επικεφαλής Σχεδιασμού, παρουσίασαν τα σημαντικότερα σημεία του νέου μοντέλου, υπογραμμίζοντας και τη μελλοντική στάση της Audi. Αναφορικά με τη σημασία του σχεδιασμού, της βιωσιμότητας και της απόδοσης, ο ηθοποιός και παραγωγός Tom Hardy, η σχεδιάστρια Stella McCartney και o πρωταθλητής της F1 Nico Rosberg πρόσθεσαν τις προσωπικές τους εμπειρίες και γνώσεις. Η θεατρική συνοδεία της αποκάλυψης του αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε από την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Janelle Monáe, ενώ ο Steven Gätjen ως συντονιστής καθοδήγησε το κοινό μέσω της παράστασης.

QUIZ: Πόσο καλά ξερεις απο F1

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK