Με μήνυμα ‘’Κάνουμε την ηλεκτροκίνηση τρόπο ζωής’’ γιορτάζει η Unicars την παγκόσμια ημέρα ηλεκτροκίνησης

Με την ηλεκτρική κινητικότητα να αποτελεί το παρόν και το μέλλον της αυτοκίνησης, η Unicars παρουσίασε στο κοινό τη μεγαλύτερη και πληρέστερη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων για να γιορτάσει έμπρακτα την Παγκόσμια Μέρα Ηλεκτροκίνησης.

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλεκτροκίνησης,  η Unicars σε συνεργασία με το Nicosia Mall, θα πραγματοποιήσει από τις 8 μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου μια υπαίθρια έκθεση ηλεκτρικών αυτοκινήτων όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου να θαυμάσουν και να γνωρίσουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της γκάμας της Unicars, να ενημερωθούν  για το ηλεκτρικό lifestyleαπό την EVxpert UNICARS και να νιώσουν από κοντά τη δυναμική της ηλεκτρικής κινητικότητας!


Μέσα από την ενέργεια αυτή η Unicars, θα φέρει το κοινό ένα βήμα πιο κοντά στο μέλλον, αποδεικνύοντας για μια ακόμη χρονιά ότι κατέχει την πρωτιά σε αυτή τη νέα αυτοκινητική πραγματικότητα και  αναγνωρίζεται από το κοινό ως η πλέον εξειδικευμένη εταιρεία στην ηλεκτροκίνηση. Υλοποιώντας με συνέπεια το στρατηγικό πλάνο της προς την νέα ηλεκτρική εποχή η Unicarsδιαθέτει την πληρέστερη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτωνενώ παράλληλα αναπτύσσει το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων ανά το Παγκύπριο.
Ε
κπαιδεύοντας διαρκώς το προσωπικό της, πραγματοποιώντας σεμινάρια σε δημόσιους φορείς και οργανισμούς αλλά και αναβαθμίζοντας τις εγκαταστάσεις της, επιβεβαίωσε στην πράξη τη δέσμευσή της να είναι εκείνη που θα ηγηθεί της μετάβασης στην ηλεκτροκίνηση στην Κύπρο. 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.