Η Unicars γιορτάζει την παγκόσμια μέρα ηλεκτροκίνησης με μια πλήρη γκάμα μοντέλων

Σήμερα Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ηλεκτροκίνησης (World EV Day). Είναι η παγκόσμια ημέρα αναγνώρισης της κομβικής σημασίας της ηλεκτρικής κινητικότητας και μία ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε τον κρίσιμο ρόλο που η ηλεκτροκίνηση διαδραματίζει στην μετάβασή μας σε βιώσιμες μεταφορές και σε ένα μέλλον με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ WORLD EV DAY UNICARS AUDI SKODA VW CYPRUS Σε αυτό το μέλλον, η Unicars θα έχει κυρίαρχο ρόλο. Με πολλές και συντονισμένες ενέργειες που γίνονται στην ευρύτερη λειτουργία της εταιρείας, το περιβαλλοντολογικό της αποτύπωμα σύντομα θα είναι μηδενικό συμβάλλοντας έτσι σε ένα καθαρότερο και πιο ανθρώπινο περιβάλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της AUDI

Για την Unicars το μέλλον είναι ξεκάθαρα ηλεκτρικό. Η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον και το μέλλον είναι ήδη εδώ με την πληρέστερη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη!

Audi RS e-tron GTΑπό το premium Audi e-tron μέχρι τα μικρότερα I.D της VW, η Unicars είναι σε θέση να προσφέρει στον Κύπριο αγοραστή μια σειρά αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων για όλες τις ανάγκες. Παράλληλα, τους επόμενους μήνες αναμένονται ακόμα περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς της χώρους.

Audi e-tron STo Audi e-tron ήταν το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της μάρκας που παρουσιάστηκε από τη Unicars ενώ στη συνέχεια πλαισιώθηκε από το e-tron Sportback αλλά και το δυναμικό e-tron GT. Η συνέχεια για την Audi γράφεται με τα Q4 e-tron και το Q4 Sportback e-tron. Δύο συμπαγή ηλεκτρικά SUV που ξεχωρίζουν για τις εντυπωσιακές τους αναλογίες αλλά και το συνολικό μυώδη σχεδιασμό του αμαξώματος.

The new Volkswagen ID.3Πυλώνας στην ηλεκτρική εποχή για τη Volkswagen είναι η σειρά I.D. H αρχή έγινε με το ID.3 που αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο στρατηγικής σημασίας στην ιστορία της Volkswagen. Η συνέχεια γράφεται με ένα επίσης αμιγώς ηλεκτρικό SUV, το ID.4. Μοντέλο που ξεχωρίζει για τον δυναμικό σχεδιασμό αλλά και την τεχνολογία αιχμής με την οποία είναι εξοπλισμένο.

The new Volkswagen ID.4Στην πρώτη γραμμή για εξηλεκτρισμό της γκάμας της βρίσκεται και η Skoda παρουσιάζοντας το Enyaq iV. Ένα μεσαίου μεγέθους SUV που αναμένεται πολύ σύντομα στους εκθεσιακούς χώρους της Unicars.Skoda Enyaq iV

Το μέλλον είναι ήδη εδώ και το έχει φέρει η Unicars!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK