Η Unicars αυξάνει το μερίδιο της στη σημαντικότερη κατηγορία της αγοράς

Η Unicars συνεχίζει να αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τον ορισμό του «SUV Expert» στην Κυπριακή αγορά μέσα από τις πωλήσεις των πρώτων δέκα μηνών της χρονιάς.

VW T-ROCΣε μια πτωτική αγορά η Unicars κατάφερε να αυξήσει το μερίδιο αγοράς της στην πλέον ταχύτατα αναπτυσσόμενη κατηγορία στην αγορά του αυτοκινήτου, στην κατηγορία των compact SUV. Πιο συγκεκριμένα, το μερίδιο αγοράς της Unicars στην κατηγορία των compact SUV αυξήθηκε κατά 25,97% τους πρώτους δέκα μήνες του 2020, πάντα σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο της προηγούμενης χρονιάς. Πρωταγωνιστής στην επιτυχία αυτή το Seat Arona αφού κατάφερε να πετύχει μια αύξηση στο μερίδιο αγοράς της τάξης του 29,10%. Στη επιτυχία αυτή συνέβαλαν επίσης και οι αυξημένες πωλήσεις του VW T-Cross που κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να καθιερωθεί και να αυξήσει τις πωλήσεις του κατά 22,47% (Μάϊος – Οκτώβριος 2020 vs. 2019) .

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της VW

Audi Q3 SportbackΊδια εικόνα και στη μεσαία κατηγορία των SUV μοντέλων με το μερίδιο αγοράς του Audi Q3 να σημειώνει άνοδο της τάξης του 36,93%. Παράλληλα, η άνοδος του μεριδίου αγοράς του Skoda Karoq έφτασε στο εντυπωσιακό 52,88% συμπληρώνοντας την καθολική επιτυχία της Unicars σε όλες τις μάρκες που αντιπροσωπεύει στην Κυπριακή αγορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα αυτοκίνητα των οδηγών της F1

SEAT ARONAΣε δηλώσεις της η κυρία Χριστιάννα Διογένους, Διευθύνων Σύμβουλος της Unicars, τόνισε. «Τα μοντέλα του Ομίλου της Volkswagen σε συνδυασμό με τις δικές μας επενδύσεις, τόσο στις υποδομές όσο και στην εκπαίδευση του προσωπικού μας, δημιουργούν μία διαφορετική και συναρπαστική οδηγική εμπειρία για τον Κύπριο αγοραστή ο οποίος μας έχει δείξει την προτίμηση του».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της AUDI

SKODA KAMIQΚαι επειδή η Unicars πάντα καινοτομεί και κάνει τη διαφορά, δίδει την ευκαιρία στον Κύπριο καταναλωτή να διαμορφώσει το αυτοκίνητο του από την άνεση του σπιτιού του, στο χρώμα της αρεσκείας του και με τον εξοπλισμό της επιλογής του, στη νέα πρωτοπόρα  πλατφόρμα UniCARS 4All. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Unicars στο www.unicars .com

 Μπορείτε να δείτε από κοντά όλα τα μοντέλα της Volkswagen, Audi, Seat και Skoda στους εκθεσιακούς χώρους της Unicars, σε όλες τις πόλεις.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.