Η Audi προσθέτει το Apple Music σε αρκετά από τα μοντέλα της

Η Audi ενσωματώνει την υπηρεσία Apple Music, μια premium συνδρομητική υπηρεσία μουσικής, απευθείας σε επιλεγμένα μοντέλα της μέσω του συστήματος infotainment.

Audi Q4 50 e-tron quattro
Audi Q4 50 e-tron quattro

Κάτι που προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στη συνδρομή τους απευθείας και διαισθητικά από την οθόνη Multi-Media Interface (MMI) στο αυτοκίνητο. Αυτή η απρόσκοπτη ενσωμάτωση επιτρέπει στους συνδρομητές της υπηρεσίας Apple Music να βρίσκουν την αγαπημένη τους μουσική και όχι μόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της AUDI

audi apple music apple car play unicars audi cyprusΑφού συνδέσουν μια ενεργή συνδρομή με το όχημα τους, οι συνδρομητές της Apple Music μπορούν να έχουν πρόσβαση στον πλήρη κατάλογο 90 εκατομμυρίων τραγουδιών της Apple Music χωρίς διαφημίσεις. Η ενσωμάτωση της Apple Music θα συμπεριληφθεί σε όλα σχεδόν τα οχήματα Audi στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ιαπωνία ξεκινώντας από φέτος. Η ενοποίηση θα επεκταθεί εύκολα σε οχήματα που βρίσκονται ήδη στο δρόμο μέσω μιας αυτόματης ενημέρωσης over-the-air.

Τα αυτοκίνητα της Audi διαθέτουν επίσης υποστήριξη Apple CarPlay, δίνοντας την δυνατότητα στους οδηγούς να μπορούν να συνδέσουν το iPhone τους ασύρματα (ή μέσω USB) και να λάβουν πληροφορίες για την κυκλοφορία, να πραγματοποιούν κλήσεις, να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα και να ακούν μουσική απλά πατώντας την οθόνη αφής ή χρησιμοποιώντας φωνητικά την Siri.audi apple music apple car play unicars audi cyprus

Με την ενσωμάτωση της Apple Music, το όχημα γίνεται μια πραγματική αίθουσα συναυλιών στο δρόμο χάρη στην εξελιγμένη αρχιτεκτονική ήχου. Η Audi συνεργάζεται με την Bang & Olufsen σε αυτό το πλαίσιο εδώ και πολλά χρόνια, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη ορισμένων εξαιρετικών συστημάτων ήχου, όπως το B&O Premium Sound System με ήχο 3D στο Audie-tron GT με 16 ηχεία, συμπεριλαμβανομένων ηχείων τρισδιάστατου ήχου, κεντρικού ηχείου και ηχεία μπάσου.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.