Επτά τίτλοι για τη ŠKODA στα βραβεία Company Car of the Year 2021

Σαρωτική ήταν η ŠKODA στα βραβεία «Company Car of the Year 2021». Μάζεψε επτά τίτλους, γιορτάζοντας έτσι την μεγαλύτερη επιτυχία της στο διαγωνισμό αυτό που διοργανώνεται από το γερμανικό εμπορικό περιοδικό «firmenauto».

SKODA AUTO‘Συνολικά 165 επαγγελματίες στόλων αξιολόγησαν τα καλύτερα εταιρικά οχήματα από τα μοντέλα με τις καλύτερες πωλήσεις στη γερμανική αγορά για να αποφασιστούν οι νικητές των διάσημων βραβείων για καθεμία από τις 20 κατηγορίες. Τα ŠKODA OCTAVIA, SUPERB, SUPERB iV, KAMIQ, KAROQ, KODIAQ και το ηλεκτρικό ŠKODA ENYAQ iV έφυγαν με τις πρωτιές στις κατηγορίες τους, κάτι που φέρνει τη τσεχική μάρκα να λαμβάνει τον πολυπόθητο τίτλο 35 φορές από το 1999. Άξιο αναφοράς είναι και το ότι η τέταρτη γενιά του μοντέλου OCTAVIA κέρδισε στην κατηγορία compact για ενδέκατη φορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της SKODA

Οι επαγγελματίες κριτές εκτίμησαν ιδιαίτερα τις παραδοσιακές αρετές της ŠKODA, όπως η οικονομία, η αξιοπιστία, η εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής και το υψηλό επίπεδο ασφάλειας και άνεσης. Ο δέκατος και ενδέκατος τίτλος «firmenauto» που κέρδισαν τα ŠKODA SUPERB και SUPERB iV υπογραμμίζουν την ισχυρή θέση αυτού του μοντέλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: F1: Ότι πρέπει να ξέρετε για τα ελαστικά του 2022

Το ŠKODA KAMIQ κέρδισε την κατηγορία «Small SUV και Crossover έως 4,30 m», όπως και το ŠKODA KAROQ στην κατηγορία «Compact SUV και Crossover έως 4,50 m» και το ŠKODA KODIAQ για το SUV μεσαίου μεγέθους και Crossover έως 4,80 μ. Σαν το καλύτερο όχημα της κατηγορίας «Ηλεκτρικών αυτοκινήτων μεσαίου μεγέθους», το ŠKODA ENYAQ iV εξασφάλισε τις περισσότερες ψήφους.

Οι διακρίσεις αυτές αντικατοπτρίζουν την ισχυρή απόδοση της οικογένειας SUV της ŠKODA στη γερμανική αγορά. Για παράδειγμα, το ŠKODA KODIAQ κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Dataforce «A SUV/CUV» το 2020 με μερίδιο αγοράς 10,9%, ενώ το KAROQ ακολούθησε στην τέταρτη θέση με 6,1%. Συνολικά, η ŠKODA αύξησε το μερίδιο αγοράς της στο 8,6% το 2020, σύμφωνα με την Dataforce και ανέβηκε στην πέμπτη θέση σε νέες εμπορικές εγγραφές στη Γερμανία.

Steffen Zöhke, Skoda Auto Deutschland GmbHΤο εμπορικό περιοδικό «firenauto» παρουσιάζει τα βραβεία «Company Car of the Year» από το 1999, με την φετινή να ήταν η 23η έκδοση τους.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.