Ειδικές τιμές για όλα τα SUV από τη Unicars

Η απόλυτα πετυχημένη και ολοκληρωμένη γκάμα των SUV μοντέλων της Unicars προσφέρει λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα αγοραστών στην Κυπριακή αγορά. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος για την επιτυχία των VW, Audi, SEAT, CUPRA και Skoda στην Κύπρο καθιστώντας την Unicars σαν τον SUV Xpert της αγοράς.

unicars ειδικές τιμές για όλα τα suvΤα εντυπωσιακά SUV βρίσκονται ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων του Κύπριου αγοραστή και η Unicars, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους οδηγούς να γνωρίσουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά των μοντέλων της, προσφέρει σε ειδικές τιμές όλα τα SUV της γκάμας της. Μία προσφορά που ισχύει μέχρι το τέλος της χρονιάς!

Με σύγχρονη σχεδίαση, αναβαθμισμένα συστήματα ασφαλείας και συνδεσιμότητας, αλλά και άνετους χώρους προσφέρουν μία μοναδική οδηγική εμπειρία στο δρόμο.

Παράλληλα, η Unicars δίδει την ευκαιρία στον Κύπριο καταναλωτή να διαμορφώσει το αυτοκίνητο του από την άνεση του σπιτιού του, στο χρώμα της αρεσκείας του και με τον εξοπλισμό της επιλογής του, στη νέα πρωτοπόρα  πλατφόρμα UniCARS 4All. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Unicars στο www.unicars .com.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της AUDI

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της CUPRA

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της SEAT

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της SKODA

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της VW

Μπορείτε να δείτε από κοντά όλα τα μοντέλα της Volkswagen, Audi, Seat, Skoda και Cupra στους εκθεσιακούς χώρους της Unicars, σε όλες τις πόλεις.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK