Αυτονομία 700 χιλιομέτρων για το Volkswagen ID.7

Στην Έκθεση CES (Consumer Electronics Show) στο Las Vegas η VW παρουσίασε τη ναυαρχίδα της με τον κωδικό ID.7. Ένα καμουφλαρισμένο μοντέλο που, σύμφωνα με τη μάρκα, θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MEB, η οποία εξασφαλίζει αυτονομία έως και 700 χιλιόμετρα ενώ διαθέτει μια μοναδική τεχνολογία πολυεπίπεδης βαφής 40 στρώσεων.

Volkswagen ID.7 UNICARS VW CYPRUS ELECTRIC CARSΤο ID.7 θα είναι ένα από τα δέκα νέα ηλεκτρικά μοντέλα που θα παρουσιάσει η Volkswagen μέχρι το 2026, θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Volkswagen στη Γερμανία ενώ η παγκόσμια πρεμιέρα του θα γίνει το δεύτερο τρίμηνο του 2023.Volkswagen ID.7 UNICARS VW CYPRUS ELECTRIC CARS

Η ηλεκτρική ναυαρχίδα της VW διαθέτει πληθώρα σχεδιαστικών και τεχνολογικών καινοτομιών. Ειδικότερα στο ευρύχωρο εσωτερικό όπου δεσπόζει η  οθόνη αφής 15 ιντσών, το head-up display επαυξημένης πραγματικότητας και πολλά άλλα συστήματα άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας. Για παράδειγμα οι έξυπνοι αεραγωγοί που ελέγχουν τη ροή του αέρα και κινούνται δυναμικά για τη διανομή του στην καμπίνα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Volkswagen ID.7 UNICARS VW CYPRUS ELECTRIC CARSΕπιπλέον εντοπίζουν τους επιβάτες και η ροή του αέρα στρέφεται προς τα σώματά τους. Επίσης, όταν ο οδηγός πλησιάζει προς το νέο ID.7 ανιχνεύεται το κλειδί και αυτόματα ενεργοποιείται ο κλιματισμός το καλοκαίρι και η θέρμανση το χειμώνα. Μαζί και οι φωνητικές εντολές που ενεργοποιούνται με τη φράση «Hello Volkswagen».

top 10: Δέκα SUV μέχρι 20,000 στην Κύπρο

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK