Η ΕΝΕΟS και η AC Milan ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους

Η AC Milan και η ENEOS ανακοίνωσαν μια πολυετή συνεργασία, κατά την οποία η ιαπωνική μάρκα premium λιπαντικών κινητήρων γίνεται Επίσημος Συνεργάτης Motor Oil των Rossoneri.

ENEOS - AC MILANΑπό την εισαγωγή των λιπαντικών ENEOS στην Ευρώπη πριν από περισσότερα από 10 χρόνια,  η κάθε σεζόν που περνούσε έφερνε μαζί της φοβερά αποτελέσματα για την μεγαλύτερη ιαπωνική εταιρεία ενέργειας. Σήμερα, η απόφαση να συνεργαστεί με έναν σημαντικό ποδοσφαιρικό σύλλογο όπως η Μίλαν δείχνει ότι η ENEOS πιστεύει πολύ στις ευρωπαϊκές αγορές και επενδύει σημαντικά στην ανάπτυξη πωλήσεων των κορυφαίων προϊόντων λιπαντικών στην Ευρώπη.

Ως παγκοσμίου φήμης μάρκες και αριστείες στους αντίστοιχους τομείς, η AC Milan και η ENEOS ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια εταιρική σχέση αφιερωμένη στην ενέργεια, την καινοτομία, τις επιδόσεις και το πάθος, όλα τα κοινά χαρακτηριστικά και των δύο εμπορικών σημάτων όπως άλλωστε φαίνεται και από τις πράξεις τους.

ENEOS - AC MILAN«Η ενέργεια και η καινοτομία είναι οι δύο λέξεις κλειδιά για αυτήν τη συνεργασία» – δήλωσε ο Casper Stylsvig, Chief Revenue Officer της AC Milan – «Το σήμα της μάρκας ENEOS συμβολίζει μεταξύ άλλων την Ενέργεια και την Καινοτομία και αυτές οι δύο λέξεις συνοψίζουν τέλεια και το τι σημαίνει Μίλαν εκτός αγωνιστικού χώρου. Στην πραγματικότητα, ενώ είμαστε εκτός γηπέδου είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ένας από τους πιο καινοτόμους ποδοσφαιρικούς συλλόγους που προσαρμόζεται πάντα στις τελευταίες τάσεις. Στο γήπεδο οι παίκτες μας, τόσο της ανδρικής όσο και της γυναικείας μας ομάδας, παίζουν κάθε παιχνίδι με ενέργεια, με στόχο πάντα την επιτυχία. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που καλωσορίζουμε την ENEOS στην οικογένεια των συνεργατών μας.»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Πιθανή επιστροφή στην δράση για Loeb;

ENEOS - AC MILANΟ κ. Shinji Oka, Διευθύνων Σύμβουλος της ENEOS Europe, εξέφρασε επίσης μεγάλη ικανοποίηση για τη νέα συνεργασία: «Η ENEOS ήταν πάντα ενεργή στην υποστήριξη του αθλητισμού μέσω χορηγιών. Έχουμε δει συνεργασίες σε μηχανοκίνητα αθλήματα, μπάσκετ και άλλους ποδοσφαιρικούς συλλόγους, αλλά πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία αποτελεί ένα μεγάλο άλμα για εμάς. Η συνεργασία με έναν σύλλογο που έγραψε ιστορία στην Ιταλία, την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο θα φέρει την ENEOS ακόμη πιο κοντά σε όλους τους Ευρωπαίους οπαδούς ποδοσφαίρου, προσεγγίζοντας ένα ευρύτερο κοινό και ενισχύοντας την δημοτικότητα της μάρκας μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ENEOS και η Μίλαν μπορούν να ξεκινήσουν μαζί αυτό το νέο ταξίδι, σε νικηφόρο σχηματισμό».

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK