Ηλεκτρικά αυτοκίνητα Κύπρος: KIA e-Niro

 Δείτε εδώ τις Τιμές/Eξοπλισμό του KIA e-Niro

Η Kia κάνει τη δική της επίθεση στην αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων με το e-Niro να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Προσφέρεται σε δύο εκδόσεις ιπποδύναμης ανάλογα με την χωρητικότητα της μπαταρίας που το εφοδιάζει.

KIA NIRO ELECTRICΈτσι, στη βασική έκδοση συναντούμε μια μπαταρία λιθίου 39 kWh με την ισχύ του ηλεκτροκινητήρα να ανέρχεται στους 136 ίππους και συνδυασμένη αυτονομία στα 289. Η μεγαλύτερη έκδοση εφοδιάζεται με την μπαταρία των 64 kWh, ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 204 ίππους (0-100 σε 7.8 sec) και το αυτοκίνητο θα μπορεί να κινηθεί για 455 χιλιόμετρα με μια φόρτιση (κατά WLTP).  Και στις δύο περιπτώσεις η ροπή φτάνει στα 395 Nm. Σημαντικό για το μοντέλο είναι και το ότι το 80% της φόρτισης της μπαταρίας μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε 54 λεπτά κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

KIA NIRO EV ELECTRIC CYPRUSΔιαθέτει κίνηση μόνο στους εμπρός τροχούς, για την οποία φροντίζει ένα κιβώτιο μίας σχέσης. Το Kia e-Niro με αυτονομία μέχρι τα 455 χιλιόμετρα απαλλάσσει από το άγχος της συχνής φόρτισης καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών του υποψήφιου οδηγού. Με μήκος 4.375 mm και μεταξόνιο 2.700 mm, το μοντέλο προσφέρει αξιοπρόσεκτους χώρους στην κατηγορία, τόσο για οδηγό και επιβάτες όσο και για αποσκευές.