Ετοιμοπαράδοτα Maserati Ghibli, Levante και Grecale από την E-CARS Modena Ltd

Η εταιρεία E-CARS Modena Ltd, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων της Maserati στην Κύπρο διαθέτει στους εκθεσιακούς της χώρους ετοιμοπαράδοτα Maserati Ghibli, Grecale και Levante. Τρία μοναδικά μοντέλα που χαρακτηρίζονται από την πολυτέλεια, την Ιταλική φινέτσα και τις κορυφαίες επιδόσεις.

Maserati Levante Hybrid E-CARS Modena Ltd maserati cyprusΗ Maserati ανέκαθεν επιδίωκε δημιουργώντας αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων με διαχρονικό ιταλικό στυλ, αβίαστες επιδόσεις με χαρακτηριστικό ήχο. Αυτές τις αξίες αναδεικνύουν και τα Ghibli, Grecale και Levante.Maserati Grecale Modena E-CARS Modena Ltd maserati cyprus

Maserati Levante και Ghibli βρίσκονται στη γκάμα της μάρκας εδώ και μερικά χρόνια. Το πρώτο αποτελεί τη ναυαρχίδα των SUV μοντέλων της Maserati και διαγράφει μια εξαιρετική πορεία στην αγορά. Το ίδιο και για την εντυπωσιακή Ghibli που πρόσφατα πρόσθεσε και μια υβριδική έκδοση στη γκάμα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της MASERATI

Η Grecale αποτελεί τη νέα προσθήκη στη γκάμα της Ιταλικής εταιρείας. Το νέο SUV της Maserati, τοποθετείτε κάτω από τη Levante και ένα μοντέλο που επιτυγχάνει τη σωστή ισορροπία μεταξύ ευελιξίας, κομψότητας, απόδοσης και καινοτομίας. Χαρακτηριστικά που συνδυάζονται με τις δυνατότητες εκτός δρόμου και την ασυμβίβαστη οδηγική απόλαυση.

Maserati Ghibli Hybrid E-CARS Modena Ltd maserati cyprusΗ εταιρεία E-CARS Modena Ltd, μέλος του Ομίλου E-CARS  έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κύπριου καταναλωτή με τα υψηλά επίπεδα υπηρεσιών αλλά και την υποστήριξη που παρέχει στους πελάτες της. Η ένταξη της Maserati κάτω από τον Όμιλο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε μια δυναμική πορεία ανάπτυξης.

Ήδη λειτουργούν δύο εκθεσιακοί χώροι σε Λευκωσία και Λεμεσό όπου το κοινό μπορεί να δει από κοντά όλη τη γκάμα της μάρκας που περιλαμβάνει σήμερα πέντε ξεχωριστά μοντέλα.

TOP 10: Δειτε τα ετοιμοπαραδοτα

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK