Το FUSO Canter γιορτάζει 60 χρόνια στην αγορά

Η FUSO, η ιαπωνική θυγατρική εταιρεία της Daimler Truck και ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές επαγγελματικών οχημάτων της Ασίας, γιορτάζει την 60ή επέτειο του ελαφρού της φορτηγού, Canter. Από την κυκλοφορία του στην αγορά το 1963, περισσότερα από 4,5 εκατομμύρια FUSO Canter έχουν παραχθεί παγκοσμίως.

Leicht-Lkw FUSO Canter feiert 60-jähriges JubiläumLight-duty truck FUSO Canter celebrates its 60th anniversary mercedes cyprus cic autokinito.comcyΗ πρώτη γενιά Canter εισήλθε στην ιαπωνική αγορά τον Μάρτιο του 1963 ως μοντέλο τύπου Cab-over T720 και αναγνωρίστηκε ως το καλύτερο στην κατηγορία για τις εξαιρετικές επιδόσεις του στο δρόμο και την οικονομία του. Από την πρώτη γενιά, η FUSO εξελίσσει συνεχώς το όχημα που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών και των αναγκών τους. Εκτός από το ότι συνδυάζει απόδοση και άνεση, το Canter έχει επιτύχει ολοένα υψηλότερα επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και φιλικότητας προς το περιβάλλον κατά τη διάρκεια των δεκαετιών μέσω συνεχών βελτιώσεων του κινητήρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της MERCEDES

Μέσω της ανάπτυξης προηγμένων τεχνολογιών ασφάλειας, η FUSO προσπάθησε να κάνει το Canter ένα ασφαλές και αξιόπιστο φορτηγό. Η σχεδίαση του Canter έχει επίσης εξελιχθεί ώστε να ταιριάζει με τις ανάγκες των οδηγών και το μεταβαλλόμενο αυτοκινητιστικό περιβάλλον. Μέσα από τα χρόνια, το Canter κατάφερε να δημιουργήσει τη δική του ταυτότητα στον κλάδο: έναν ασφαλή, άνετο και φιλικό προς το περιβάλλον σύντροφο για οδηγούς και επιχειρήσεις παντού.Leicht-Lkw FUSO Canter feiert 60-jähriges JubiläumLight-duty truck FUSO Canter celebrates its 60th anniversary mercedes cyprus cic autokinito.comcy

Ήδη από τη δεκαετία του 1960, η FUSO επέκτεινε τις πωλήσεις του Canter σε διάφορες διεθνείς αγορές και έγινε σταθερός ηγέτης στην κατηγορία ελαφρών φορτηγών σε βασικές αγορές σε όλο τον κόσμο. Στην Ινδονησία, μια από τις πρώτες αγορές της FUSO στο εξωτερικό, το Canter έχει διατηρήσει το κορυφαίο μερίδιο αγοράς στην κατηγορία ελαφρών φορτηγών τα τελευταία 48 χρόνια. Σήμερα, το Canter πωλείται σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το 2017, η FUSO παρουσίασε το πρώτο ηλεκτρικό φορτηγό μαζικής παραγωγής της Ιαπωνίας στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, το Next Generation eCanter, που αποτελεί ένα πλήρως επανασχεδιασμένο πλήρως ηλεκτρικό φορτηγό που αποκαλύφθηκε το 2022. Το Next Generation eCanter θα βγει σε σειρά παραγωγής φέτος στα εργοστάσια FUSO στο Kawasaki της Ιαπωνίας και στο Tramagal της Πορτογαλίας.next gen FUSO Next G Leicht-Lkw FUSO Canter feiert 60-jähriges mercedes cyprus cic autokinito.comcy

Τόσο το νέο Canter όσο και το ηλεκτρικό Next Generation eCanter προσφέρουν έξυπνες λύσεις για ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων των πελατών στην κατηγορία των ελαφρών φορτηγών χάρη στη στιβαρότητά τους σε συνδυασμό με το υψηλό ωφέλιμο φορτίο, την ευελιξία και την αξιοπιστία.

top 10: Δέκα SUV μέχρι 20,000 στην Κύπρο

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK