Ορόσημο 50 εκατομμυρίων αυτοκινήτων από τη Mercedes-Benz

Επέτειος και συνάμα πρεμιέρα στη Mercedes-Benz: Η πρώτη νέας γενιάς Mercedes-Maybach S-Class που κύλησε από την γραμμή παραγωγής του υπερσύγχρονου Factory 56 είναι επίσης το αυτοκίνητο νούμερο ‘50 εκατομμύρια’ από τη Mercedes-Benz που θα κυκλοφορήσει στο παγκόσμιο δίκτυο παραγωγής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της MERCEDES

Ορόσημο 50 εκατομμυρίων αυτοκινήτων από τη Mercedes-Benz Mercedes-Benz: 50 million passenger cars from the global production networkΣυνολικά 50 εκατομμύρια οχήματα της Mercedes-Benz και οχήματα της μάρκας smart έχουν παραχθεί με την υψηλότερη ακρίβεια και κορυφαία ποιότητα τα τελευταία 75 χρόνια. Το θεμέλιο για αυτό είναι το παγκόσμιο δίκτυο παραγωγής που αποτελείται από εργοστάσια αυτοκινήτων που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο και έχει ευέλικτο, ψηφιακό, αποδοτικό και βιώσιμο χαρακτήρα.

Ορόσημο 50 εκατομμυρίων αυτοκινήτων από τη Mercedes-Benz Mercedes-Benz: 50 million passenger cars from the global production networkΧάρη στο ψηφιακό οικοσύστημα MO360, όλα αυτά τα εργοστάσια συνδέονται μεταξύ τους. Η ψηφιακά υποστηριζόμενη στενή συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων στα διάφορα εργοστάσια αποτελεί ουσιαστικό συστατικό της συνδεσιμότητας των εργοστασίων. Χάρη στις δομές και τις διαδικασίες με τη μέγιστη ευελιξία, το παγκόσμιο δίκτυο παραγωγής είναι ιδανικά οργανωμένο, με την ικανότητα μεταφοράς της παραγωγικής ικανότητας μεταξύ των εργοστασίων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς. Κάτι που αποτελεί καθοριστικό πλεονέκτημα. Οχήματα με διαφορετικούς τύπους κίνησης βρίσκονται στην ίδια γραμμή παραγωγής. Ως αποτέλεσμα των πιο πάνω, ενισχύεται η αποδοτικότητα και η παραγωγικότητα εντός του δικτύου παραγωγής, ενδυναμώνεται η συνεργασία και μειώνεται το συνολικό κόστος.

Ορόσημο 50 εκατομμυρίων αυτοκινήτων από τη Mercedes-Benz Mercedes-Benz: 50 million passenger cars from the global production networkΠρος το παρόν, το παγκόσμιο δίκτυο παραγωγής επικεντρώνεται στην εφαρμογή στην αγορά της ηλεκτρικής κινητικότητας. Μέχρι το 2022, συνολικά έξι νέα μοντέλα Mercedes-EQ θα έχουν ενσωματωθεί στις γραμμές παραγωγής. Ως αποτέλεσμα, το παγκόσμιο δίκτυο παραγωγής της Mercedes-Benz συμβάλλει αποφασιστικά στους φιλόδοξους στόχους βιωσιμότητας της εταιρείας.

TOP 10 Όταν οι Γερμανικοί οίκοι έχουν κέφια!Οι μπαταρίες για τα ηλεκτρικά οχήματα Mercedes-EQ παρέχονται από ένα παγκόσμιο δίκτυο παραγωγής μπαταριών με εγκαταστάσεις σε τρεις ηπείρους με την τοπική παραγωγή μπαταριών να αποτελεί βασικό παράγοντα επιτυχίας για την ηλεκτρική «επίθεση» της Mercedes-Benz.

Ορόσημο 50 εκατομμυρίων αυτοκινήτων από τη Mercedes-Benz Mercedes-Benz: 50 million passenger cars from the global production networkΤο Factory 56 είναι ένα εργοστάσιο παραγωγής υψηλής τεχνολογίας της Mercedes-Benz στο Sindelfingen, άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2020 και αποτελεί την πιο σύγχρονη εγκατάσταση παραγωγής αυτοκινήτων της Mercedes-Benz στον κόσμο.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK