Η νέα GLC Coupé συμπληρώνει τη γκάμα των SUV μοντέλων της Mercedes-Benz

Η καινούρια γκάμα της Mercedes-Benz GLC συμπληρώνεται από μια coupe έκδοση για το SUV της μάρκας προσφέροντας κομψή σχεδίαση και δυναμικά χαρακτηριστικά και απόλαυση στην οδήγηση. Σαν το σπορ αδερφάκι του δημοφιλούς SUV GLC, η GLC Coupé ολοκληρώνει τη σειρά οχημάτων της Mercedes-Benz με τις μεγαλύτερες πωλήσεις.

Mercedes-Benz GLC Coupé amg line mercedes cyprus cic

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της MERCEDES

Όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία ηλεκτρικής μετάδοσης κίνησης προσφέροντας μια πλήρως ηλεκτρική γκάμα κατάλληλη για καθημερινές μετακινήσεις. Είτε ως plug-in υβριδικό είτε ως ήπιο υβριδικό, διαθέτει τεχνολογία 48 volt και ενσωματωμένη γεννήτρια εκκίνησης για επιπλέον ώθηση και ανάκτηση ενέργειας.

Σε μορφή ήπιου υβριδικού, η GLC Coupé προσφέρεται με δυο βενζινοκινητήρες και δυο πετρελαιοκινητήρες, ενώ σε μορφή plug-in υβριδικού υπάρχουν δυο επιλογές βενζινοκινητήρα και μια πετρελαιοκινητήρα. Αξίζει να σημειωθεί πως με καθαρά ηλεκτρική ενέργεια, η GLC Coupé μπορεί να φθάσει μέχρι και 140 χλμ/ώρα.

Mercedes-Benz GLC Coupé amg line mercedes cyprus cic

Coupe χαρακτήρας, αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τετρακίνηση είναι τα κύρια συστατικά για παντός εδάφους μετακινήσεις με ιδιαίτερη άνεση και ευελιξία καθώς η σπορ ανάρτηση είναι στο βασικό της εξοπλισμό. Επίσης, το προαιρετικό σύστημα διεύθυνσης με πίσω άξονα 4,5° κάνει το όχημα ακόμα πιο ευέλικτο και προσφέρεται στο πακέτο Technology μαζί με αερανάρτηση AIRMATIC. Εκτός δρόμου, το Coupé εξέχει από τον συναγωνισμό με χαρακτηριστικά, όπως η τετρακίνηση 4MATIC και η αμιγώς ηλεκτρική οδήγηση εκτός δρόμου στα plug-in μοντέλα. Παράλληλα,  η οθόνη εκτός δρόμου και το «διαφανές καπό», ως στοιχείο της κάμερας 360°, ενισχύουν την άνεση της εμπειρίας του οδηγού.

Τα υψηλά πρότυπα της νέας GLC Coupé είναι εμφανή με κάθε λεπτομέρεια. Το υλικό και το λογισμικό της τελευταίας γενιάς του συστήματος ψυχαγωγίας MBUX (Mercedes-Benz User Experience) προσφέρουν ακόμη καλύτερη φιλικότητα προς τον χρήστη. Οι οθόνες του οδηγού και η κεντρική οθόνη διευκολύνουν τον έλεγχο του οχήματος και των λειτουργιών άνεσης. Οι δύο οθόνες LCD παρουσιάζουν σαφείς και δομημένες πληροφορίες ενώ η πλοήγηση σε πλήρη οθόνη παρέχει στον οδηγό την καλύτερη δυνατή καθοδήγηση διαδρομής. Το MBUX Augmented Reality για πλοήγηση προσφέρεται στον προαιρετικό εξοπλισμό. Μια κάμερα καταγράφει το περιβάλλον μπροστά από το όχημα ενώ η κεντρική οθόνη εμφανίζει τις κινούμενες εικόνες και επίσης τοποθετεί εικονικά αντικείμενα και άλλες πληροφορίες. Αυτά περιλαμβάνουν σήματα κυκλοφορίας, βέλη κατεύθυνσης, συστάσεις αλλαγής λωρίδας, ακόμα και αριθμούς σπιτιών. Αυτό κάνει την πλοήγηση πολύ πιο εύκολη, ειδικά σε αστικές περιοχές. Ο διαισθητικός φωνητικός βοηθός Hey Mercedes είναι όλο και πιο αποτελεσματικός στην ανταπόκριση στη γλώσσα και στις προτιμήσεις των χρηστών.

Mercedes-Benz GLC Coupé amg line mercedes cyprus cicΟι υπηρεσίες ροής της  μουσικής μπορούν να ενσωματωθούν απρόσκοπτα στο MBUX, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών ρυθμίσεων, επιτρέποντας στους πελάτες να απολαμβάνουν μια εξατομικευμένη μουσική εμπειρία στο όχημα. Επίσης, η λειτουργία MBUX Smart Home επιτρέπει στον οδηγό μιας GLC Coupé να έχει πρόσβαση σε έξυπνα οικιακά συστήματα, για παράδειγμα για παρακολούθηση και ρύθμιση της θερμοκρασίας, του φωτισμού, των περσίδων ή των ηλεκτρικών συσκευών του σπιτιού τους.

TOP 10: MICHELIN CTC TYRES Πέντε λόγοι γιατί πρέπει να επιλέξεις ένα Premium ελαστικό

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK