Η Mercedes-Benz είναι για μια ακόμη φορά η πιο πολύτιμη μάρκα αυτοκινήτων πολυτελείας

Η Mercedes-Benz για άλλη μια φορά αναγνωρίστηκε ως μία από τις πιο πολύτιμες μάρκες στον κόσμο. Στην φετινή κατάταξη «Best Global Brands» από τη διάσημη εταιρεία συμβούλων των ΗΠΑ, Interbrand, το αυτοκίνητο με το Ασημένιο Αστέρι στάθηκε επιτυχώς στην όγδοη θέση.

Alicia keys lewis hamilton mercedes s classΜε εκτιμώμενη αξία μάρκας 49.268 δισεκατομμύρια δολάρια, είναι η μόνη ευρωπαϊκή εταιρεία που βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της MERCEDES

«Όλη η ομάδα της Mercedes-Benz είναι περήφανη που για μία ακόμη φορά βρίσκεται ανάμεσα στις δέκα κορυφαίες μάρκες φέτος και υπερασπίζεται τη θέση μας ως η πιο πολύτιμη μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά», δήλωσε η Bettina Fetzer, Αντιπρόεδρος Marketing της Mercedes-Benz AG, και συνέχισε: «Το κλειδί για την επιτυχία μας είναι η συνεπής εστίαση της μάρκας μας στις ανάγκες του πελάτη, για τους οποίους δημιουργούμε εξαιρετικές εμπειρίες μέσω των προϊόντων και επωνυμιών χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών και φυσικών μορφών».

Mercedes-Benz erneut wertvollste Luxus-Automobilmarke der Welt bei den „Best Global Brands 2020“Mercedes-Benz once again world's most valuable luxury automotive brand in "Best Global Brands 2020" rankingΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πέντε καλύτερα αυτοκίνητα με manual κιβώτιο

Η μάρκα Mercedes-Benz συνδυάζει ανέκαθεν ένα υψηλό επίπεδο καινοτομίας με την επιθυμία να προσφέρει στους πελάτες μια μοναδική και ασυναγώνιστη εμπειρία κινητικότητας και πολυτελείας. Επομένως, όχι μόνο όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Mercedes φέρουν τη συσσωρευμένη τεχνογνωσία της εταιρείας, αλλά και κάτι άλλο που βρίσκεται στο DNA της μάρκας. Τη φιλοδοξία να ενσωματώσει τη γοητεία της σύγχρονης πολυτέλειας. Αυτή την εποχή της πανδημίας, αποδεικνύει σαφώς ότι οι επιτυχημένες μάρκες είναι πιο ανθεκτικές από ποτέ, ακόμη και σε τέτοιους αβέβαιους καιρούς. Η ξεκάθαρη στάση τους παρέχει εμπιστοσύνη και συνέπεια, ενισχύοντας τους μακροπρόθεσμους δεσμούς μεταξύ πελάτη και μάρκας.

Η αμερικανική εταιρεία συμβούλων Interbrand ερευνά και αναλύει τις πιο πολύτιμες μάρκες στον κόσμο από το 1999. Για 21η χρονιά, οι κορυφαίοι 100 συμπεριλαμβάνονται στην ετήσια μελέτη «Best Global Brands», η οποία εξετάζει όλους τους υποψηφίους σύμφωνα με τρία κριτήρια: “Οικονομική απόδοση των προϊόντων ή των υπηρεσιών της μάρκας», «Ο ρόλος της μάρκας στη διαδικασία απόφασης αγοράς» και «Δύναμη της μάρκας όσον αφορά την εξασφάλιση μελλοντικών εταιρικών κερδών». Η Interbrand ήταν η πρώτη εταιρεία που ανέπτυξε μια μέθοδο αποτίμησης μάρκας πιστοποιημένη σύμφωνα με το ISO 10668. Αυτό το διεθνές πρότυπο θέτει κριτήρια αξιολόγησης και πληροί τις απαιτήσεις για ακριβή νομισματική ταξινόμηση επωνυμίας.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.