Η Mercedes-Benz εγκαινιάζει τον πρώτο εικονικό εκθεσιακό της χώρο στην Κύπρο

Η Cyprus Import Corporation και η  Mercedes- Benz «ανοίγουν» τώρα, τον εκθεσιακό χώρο των εμπορικών/MPV αυτοκινήτων Mercedes- Benz, 24ώρες το 24ωρο κάθε μέρα!

MERCEDES-BENZ VANS-MPVs VIRTUAL SHOWROOM - CIC CYPRUSΗ λειτουργία του εικονικού (virtual) showroom είναι πια γεγονός, προσφέροντας στους επισκέπτες του λεπτομερειακή ξενάγηση σε όλα τα Vans/MPVs της Mercedes, με ένα κλικ, ανά πάσα στιγμή και από οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκονται.  Με μέλημα πάντα την προσφορά όλο και μεγαλύτερης αξίας στους πελάτες, η πρωτοπόρος στην καινοτομία Μercedes-Benz αναπτύσσει τα virtual showrooms ως απαραίτητα εργαλεία επικοινωνίας που πρωτίστως εξυπηρετούν  τους πελάτες αλλά και τους συνδέουν με το brand, χαρίζοντας μια μοναδική εμπειρία εικονικής περιήγησης στον χρήστη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της MERCEDES

Έτσι, τα μοντέλα Sprinter, Vito και V-Class είναι εκεί και περιμένουν τις ψηφιακές επισκέψεις και εμπλοκή του κοινού που μπορεί να επιλέξει μεγέθη αμαξώματος και μηχανές, να αλλάξει και να επιλέξει χρωματισμούς στο αμάξωμα, να δοκιμάσει διαφορετικές ζάντες στα ελαστικά, να «επιθεωρήσει» όλα τα μοντέλα μέσα κι έξω, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Μηχανικά, αισθητικά, τεχνολογικά, τα πάντα είναι στη διάθεση του «επισκέπτη».

Ουσιαστικά, μπαίνοντας εδώ, ο κάθε ένας, μπορεί να προσαρμόσει το αυτοκίνητο στα μέτρα του και να το «δει» ολοκληρωμένο πριν το παραγγείλει.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.