Η Mercedes-Benz αποκαλύπτει το εσωτερικό της EQE SUV

Η EQE SUV αποτελεί τη νέα προσθήκη της Mercedes-Benz στη γκάμα των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της. Η γερμανική εταιρεία αποκάλυψε το εσωτερικό του μοντέλου που πολύ σύντομα αναμένεται να κάνει την παγκόσμια του παρουσίαση στο κοινό.

Mercedes-EQ. EQE SUV mercedes cyprus cic electric carsΤο EQE SUV βασίζεται στην ηλεκτρική πλατφόρμα της Mercedes-EQ και θα είναι ένα μοντέλο με ιδιαίτερη έμφαση στα δυναμικά χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της MERCEDES

Διαθέτει ένα άκρως εντυπωσιακό εσωτερικό χώρο οποίος έχει υποστεί έντονη ψηφιοποίηση, την οποία υπογραμμίζει η προαιρετικά διαθέσιμη Hyperscreen MBUX που ουσιαστικά ενώνει τρεις οθόνες σε μία ενιαία γυάλινη  επιφάνεια που καλύπτει ολόκληρη τη κεντρική κονσόλα. Ολόκληρος ο πίνακας οργάνων είναι μια μεγάλη οθόνη ευρεία οθόνη, που απαρτίζεται  από πολλαπλές οθόνες υψηλής ανάλυσης  η οποίες συγχωνεύονται ομαλά κάτω από ένα γυάλινο κάλυμμα.Mercedes-EQ. EQE SUV mercedes cyprus cic electric cars

Η επένδυση των θυρών και της κεντρικής κονσόλας συνδυάζει τη ζεστασιά του ξύλου με το αλουμίνιο ενώ η επένδυση των καθισμάτων προσφέρουν μια τρισδιάστατη ανάγλυφη εμφάνιση με λεπτά στοιχεία αλουμινίου στις άκρες. Οδηγός και επιβάτες θα εντυπωσιαστούν με τον εσωτερικό φωτισμό με μοτίβα που δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Οι αεραγωγοί έχουν σχέδιο τουρμπίνας και προσφέρουν μια αντίθεση με τον ψηφιακό κόσμου της γυάλινης οθόνης. Παράλληλα, το εμπρός τμήμα της κεντρικής κονσόλας ενώνεται με τον πίνακα οργάνων ενώ ζώνη εξαερισμού από το πιλοτήριο συνεχίζεται οπτικά στις μπροστινές πόρτες. Τα παραδοσιακά υλικά και χρώματα δίνουν στο εσωτερικό μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα αφού πέντε συνολικά χρωματικοί συνδυασμοί υπογραμμίζουν την αίσθηση ευρυχωρίας.

Mercedes-EQ. EQE SUV mercedes cyprus cic electric cars Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το πενταθέσιο EQE SUV είναι ένας από τα πιο ευρύχωρα μοντέλα της κατηγορίας του διατηρώντας την ταυτότητα της Mercedes-Benz με στοιχεία, τόσο από τη σαλούν έκδοση της EQE όσο και από τη μεγαλύτερη και επιβλητική EQS.

H SUV εκδοχή του γερμανικού αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου, θα διατίθεται με τα ίδια ακριβώς σύνολα που τοποθετούνται στην EQE, ενώ αναμένονται και περισσότερες εκδόσεις στο μέλλον.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK