Αναβάθμιση για το Mercedes-Benz Sprinter

Από τα τέλη του περασμένου έτους, το Sprinter Panel Van και η έκδοση Chassis Cab με κίνηση στους πίσω τροχούς διατίθενται με τον ισχυρό και αποδοτικό τετρακύλινδρο κινητήρα OM654 της Mercedes-Benz. Αυτό το φθινόπωρο, θα ακολουθήσει και η αλλαγή και για τις υπόλοιπες εκδόσεις, βελτιώνοντας αισθητά την άνεση οδήγησης του Sprinter 2021.

Mercedes-Benz Sprinter 2018 Cyprus CicΕίτε στο εργοτάξιο, ή σε δρομολόγια μεταφοράς επιβατών, με τον κινητήρα OM654 το Sprinter υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερη άνεση σε όλες τις εκδόσεις του, εντός και εκτός δρόμου. Από τις εκδόσεις Chassis Cab και Traction Head έως το Panel Van και το Tourer, (με κίνηση σε δύο ή τέσσερις τροχούς) εκτός από την απόλαυση της οδήγησης, ο κινητήρας αυτός προσφέρει και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της MERCEDES

Η γενιά κινητήρα OM 654, που συμμορφώνεται με τα πρότυπα εκπομπών Euro VI-E και Euro 6d, προσφέρει περαιτέρω βελτιωμένα χαρακτηριστικά θορύβου και κραδασμών. Αυτό σημαίνει ότι προσφέρει ένα ευχάριστα ήσυχο εσωτερικό με τους ενοχλητικούς κραδασμούς να έχουν μειωθεί αισθητά. Ο συνδυασμός περιβλήματος αλουμινίου με χάλυβα, η βαθμιδωτή διαδικασία καύσης και η επένδυση τοιχώματος NANOSLIDE® για μειωμένη τριβή στον κινητήρα, μαζί με τη δυναμική επανακυκλοφορία καυσαερίων πολλαπλών κατευθύνσεων και την επεξεργασία καυσαερίων στον κινητήρα, μειώνουν την κατανάλωση καθώς και τις εκπομπές ρύπων.

Ο κινητήρας OM654 διατίθεται σε τέσσερις εκδόσεις για το Sprinter, ανάλογα με την επιλεγμένη έκδοση κίνησης και αμαξώματος και αποδίδει από 114 μέχρι 190 ίππους.

Mercedes-Benz Sprinter 2018 Cyprus CicΩς νέα καινοτομία, η Mercedes-Benz συνδύασε τον μοντέρνο κινητήρα 2.0 λίτρων με το αυτόματο κιβώτιο 9G-TRONIC και για Sprinter με κίνηση στους πίσω τροχούς. Το χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων παραμένει αμετάβλητο για την γκάμα των μοντέλων.
Φυσικά, για όσους δεν επιθυμούν κινητήρα εσωτερικής καύσης, η επόμενη γενιά του eSprinter έχει ήδη αναπτυχθεί. Το eSprinter επόμενης γενιάς, το οποίο θα παράγεται από το δεύτερο εξάμηνο του 2023, θα προσφέρει σημαντικά μεγαλύτερη ελευθερία στην ανάπτυξη και τον σχεδιασμό διαφόρων αμαξωμάτων. Επίσης, η επόμενη γενιά του eSprinter θα παράγεται με ουδέτερο αντίκτυπο στο περιβάλλον, ένα ακόμη βήμα προς την εφαρμογή του «Ambition2039», της βιώσιμης εταιρικής στρατηγικής της Mercedes-Benz.Σεξιστικές στιγμές γυναικών πίσω από το τιμόνι - Andreas K

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK