Βραβείο TopGear «Electric Car of the year» για το Jeep® Avenger

Ακόμα μια σημαντική διάκριση για το νέο Jeep® Avenger, το οποίο κατέκτησε τους τίτλους “Electric Car of the Year” και “Best Electric City Car” στο θεσμό TopGear.com Electric Awards 2023. Η αναγνώριση από το διάσημο Βρετανικό τίτλο έρχεται σε συνέχεια σειράς βραβεύσεων που έχει λάβει ήδη το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Jeep, συμπεριλαμβανομένης και εκείνης του κορυφαίου θεσμού Car Of The Year.

Ειδικότερα η βράβευση στην κατηγορία “Best Electric City Car”, τονίζει την κορυφαία ευελιξία που προσφέρει το Avenger, αλλά και τη συνολική ευκολία οδήγησης και πρακτικότητας που έχει. Το μικρότερο μοντέλο της Jeep προσφέρει πέντε θέσεις, ένα μεγάλο χώρο αποσκευών που φτάνει τα 380 λίτρα, αλλά και πολυάριθμες θέσεις αποθήκευσης στην καμπίνα. Παράλληλα, η αυξημένη απόσταση από το έδαφος (21εκ.) και η προστασία 360ο του αμαξώματος το καθιστούν ιδανικό για εκτός δρόμου αποδράσεις, αλλά και τις δυσκολίες που κρύβει το αστικό περιβάλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της JEEP

Το λανσάρισμα του Jeep Avenger στην Ευρώπη αποτελεί το επόμενο βήμα στην πορεία εξηλεκτρισμού της Jeep, όπου μέχρι το 2025 θα είναι διαθέσιμα από τη μάρκα τέσσερα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Στόχος είναι μέχρι το 2030 οι πωλήσεις της Jeep στην Ευρώπη να αποτελούνται από 100% ηλεκτρικά μοντέλα.

Jeep Avenger electric SUV CIC AUTOMASTERS CYPRUS JEEP CYPRUSΜε μήκος στα τέσσερα μέτρα, το Avenger τοποθετείται στη διαρκώς αυξανόμενη κατηγορία των B-SUV. Ευέλικτο και με ξεχωριστό στιλ προσφέρει αυτονομία 400χλμ. σε μικτές συνθήκες WLTP και περισσότερα από 550χλμ. σε αστικές συνθήκες. Κίνηση δίνει ένας ηλεκτροκινητήρας απόδοσης 115kW (156hp) και 260 Nm ροπής, που τροφοδοτείται από μια μπαταρία 54kWh. Το μοντέλο είναι διαθέσιμο για παραγγελίες από τη CiC Automasters.

TOP 10: Δειτε τα ετοιμοπαραδοτα

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK