Βραβείο City Car of The Year για το Fiat 500

To FIAT 500 χάρη στο διαχρονικά καινοτόμο χαρακτήρα και το ξεχωριστό του στιλ, έχει καταφέρει να κατακτήσει το κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο, με τη νέα, αμιγώς ηλεκτρική γενιά του να καινοτομεί σε τεχνικό και αισθητικό επίπεδο. Η δημοτικότητα του νέου μοντέλου επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά με μια νέα βράβευση, αυτή τη φορά στο πλαίσιο των βραβείων του ανδρικού lifestyle περιοδικού GQ, όπου το νέο 500 ανακηρύχθηκε “City Car of The Year”.

FIAT 500Η βράβευση από το GQ έρχεται στην 14η χρονιά του σχετικού θεσμού και σε μια εποχή όπου έχουν αναθεωρηθεί τα κριτήρια επιλογής με ιδιαίτερα έμφαση στα ηλεκτρικά οχήματα. Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από τη δημιουργικότητα, την τεχνολογία και την αποδοτικότητα που προσφέρει αυτό το ορόσημο της FIAT, αλλά και γενικότερα της αυτοκίνησης. Σε συνδυασμό με την μακρά ιστορία του ονόματος 500 που έχει τις ρίζες του στο 1957 και την εποχή της Dolce Vita, το νέο 500 διαθέτει πλούσιο χαρακτήρα, αποτελώντας παράλληλα μια έξυπνη και προσιτή απάντηση σε όσους αναζητούν ένα προηγμένο και μοντέρνο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα που δεν περνά ποτέ απαρατήρητο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της FIAT

FIAT 500e

Το νέο ηλεκτρικό 500, αποτελεί το μοναδικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο που είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις αμαξώματος (hatchback, cabrio και 3+1), αλλά και δύο επιλογές επιπέδου ισχύος/χωρητικότητας μπαταρίας, που του εξασφαλίζουν αυτονομία έως και 320χλμ. σε μικτές συνθήκες και έως 460χλμ. σε αμιγώς αστική χρήση. Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500e βρίσκεται ήδη στους εκθεσιακούς χώρους της CiC Automasters με τιμές από 27.900 ευρώ.

top 10: Επτά Ιαπωνικά μοντέλα που αξίζουν τα λεφτά τους

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.