Βραβείο «Best Car Award 2021» για το ηλεκτρικό Fiat 500e

Το ηλεκτρικό Fiat 500e, που πρόσφατα έκανε την παρουσία του στους εκθεσιακούς χώρους της CiC Automasters, κατέκτησε το 19ο βραβείο στη σύντομη καριέρα του. Αυτή τη φορά πρόκειται για το «Best Car Award 2021» από το Βελγικό περιοδικό αυτοκινήτου Le Moniteur Automobile, με τους αναγνώστες να εκτιμούν ιδιαίτερα τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του, αλλά και τις πολλαπλές διαθέσιμες επιλογές σε επίπεδο αμαξωμάτων.

Fiat 500e cyprus cic automastersΗ νέα βράβευση έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά λίστα σημαντικών διακρίσεων, η οποία εκτός των άλλων περιλαμβάνει το βραβείο “Green Car” στο Γαλλικό θεσμό Automobile Awards 2020, καθώς και τα “Car of the Year and Best Small Electric Car” της Βρετανικής έκδοσης Driving Electric’s.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της FIAT

Παράλληλα η ξεχωριστή, όσο και έξυπνη σχεδίαση του μοντέλου, του εξασφάλισαν το βραβείο “Best Design 2020” του Γερμανικού περιοδικού Auto Motor und Sport, αλλά και το “Best Design Concept” στο διεθνή θεσμό Red Dot Design Awards.

FIAT 500e EV CYPRUSΤο νέο ηλεκτρικό 500 διαθέτει δύο επιλογές επιπέδου ισχύος/χωρητικότητας μπαταρίας, που του εξασφαλίζουν αυτονομία έως και 320χλμ. σε μικτές συνθήκες και έως 460χλμ. σε αμιγώς αστική χρήση. Το καινοτόμο μοντέλο της FIAT διαθέτει ενσωματωμένο ταχυφορτιστή με δυνατότητα έως 85kW, στοιχείο που του επιτρέπει σε κατάλληλο δίκτυο να φορτίζει σε μόλις 35 λεπτά και να ανακτά αυτονομία 50χλμ. σε μόλις 5 λεπτά.

FIAT 500eΤο νέο αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500e είναι διαθέσιμο και στην Κυπριακή αγορά με τιμή από 26.500 ευρώ.

oles oi prosfores - όλες οι προσφορές Κυπρος - Cyprus car offers

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK