Το βραβείο «Sportscar of the Year» για την Giulia Quadrifoglio

Ακόμα ένας τίτλος για την εμβληματική Giulia Quatrifoglio της Alfa Romeo. Ανάμεσα από συνολικά 24 sport sedan, η Giulia Quadrifoglio κατέκτησε τον τίτλο “Sportscar of the Year” του Γερμανικού περιοδικού AUTO BILD SPORTSCAR.

Alfa Romeo Giulia QuadrifoglioΤο εντυπωσιακό μοντέλο της μάρκας διαδέχθηκε στο βάθρο, την Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, η οποία είχε κερδίσει την αντίστοιχη διάκριση την περασμένη χρονιά. Εκτός από το ίδιο βραβείο, τα δύο μοντέλα μοιράζονται τον ίδιο πανίσχυρο V6 bi-Turbo κινητήρα των 510 ίππων, αλλά και μια σειρά εξαιρετικά καινοτόμων τεχνικών λύσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της ALFA ROMEO

Alfa Romeo Giulia QuadrifoglioΗ Giula Quadrifoglio, αποτελεί την απόλυτη έκφραση του αγωνιστικού DNA της Alfa Romeo, αλλά και του αξεπέραστου Ιταλικού στιλ. Τις απόλυτες επιδόσεις, εκτός από τον V6 κινητήρα των 2,9 λίτρων (510 ίπποι, 600Nm ροπής), εξασφαλίζουν τόσο το προηγμένο αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων, όσο και το ενεργό πίσω διαφορικό  Alfa™ Active Torque Vectoring. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι επιλέγοντας ο οδηγός στο σύστημα παραμετροποίησης D.N.A. την λειτουργία RACE, οι αλλαγές ταχυτήτων απαιτούν μόλις 150 χιλιοστά του δευτερολέπτου για να ολοκληρωθούν. Το σύνολο συμπληρώνουν η ενεργή ανάρτηση Alfa™ Active Suspension, το ενεργό εμπρός σπόιλερ Alfa™ Active Aero splitter, αλλά και το σύστημα Alfa™ Chassis Domain Control (CDC), το οποίο έχει σαν αποστολή τον ιδανικό συνδυασμό όλων των λειτουργιών του αυτοκινήτου με στόχο τη μέγιστη απόδοση και ασφάλεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πέντε καλύτερα αυτοκίνητα με manual κιβώτιο

Alfa Romeo Giulia QuadrifoglioΣτο φετινό θεσμό του AUTO BILD SPORTSCARS, οι αναγνώστες του περιοδικού είχα στη διάθεση τους μια λίστα από 117 σπορ μοντέλα όλων των κατηγοριών για να επιλέξουν το κορυφαίο για αυτούς αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK