Το νέο Jeep® Avenger έκανε την εμφάνιση του στις στολές της Juventus

H Jeep, για να γιορτάσει το ντεμπούτο του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου στην ιστορία της, παρουσίασε στις στολές της ποδοσφαιρικής ομάδας της Juventus τις λέξεις “Jeep Avenger” στο ντέρμπι των “Bianconeri” εναντίων της Inter χθες Κυριακή 6 Νοεμβρίου. Όπως είναι ήδη γνωστό η Jeep είναι χορηγός της Ιταλικής ομάδας.

JEEP AVENGER CIC AUTOMASTERS JEEP CYPRUS ELECTRIC CARSΉδη από την αρχή της φετινής σαιζόν, το λογότυπο της Jeep στην εμφάνιση της ομάδας πλαισιωνόταν από κεραυνούς, δίνοντας το στίγμα της δυναμικής πορείας της θρυλικής μάρκας προς την εποχή της εξηλεκτρισμένης κίνησης. Μόλις λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του νέου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου, η εμφάνιση της ομάδας πλαισιώνεται και με το όνομα του τονίζοντας τη νέα εποχή που ξεκινά για τη Jeep.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της JEEP

«Το Jeep Avenger είναι η αιχμή του δόρατος των εξηλεκτρισμένων μοντέλων μας και βασικό στοιχείο της πορείας μας ώστε να αποτελούμε τον παγκόσμιο ηγέτη αυτοκινήτων SUV μηδενικών ρύπων», δήλωσε η κ. Antonella Bruno, Επικεφαλής της Jeep στην Ευρώπη. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι Jeep και Juventus γιορτάζουν την έλευση αυτού του πολύ σημαντικού μοντέλου με αυτό τον τρόπο. Το Avenger θα συμπληρώσει τη γκάμα μας στην Ευρώπη, προσθέτοντας ένα νέο επίπεδο εξηλεκτρισμένης κίνησης, κάνοντας παράλληλα ένα ακόμα βήμα στην εξέλιξη της Jeep.»

JEEP AVENGER CIC AUTOMASTERS JEEP CYPRUS ELECTRIC CARSTo Jeep Avenger είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Jeep, αλλά και μια νέα πύλη εισόδου στη γκάμα της μάρκας. Το μοντέλο σχεδιάστηκε ώστε να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες της Ευρωπαϊκής αγοράς, με συμπαγείς διαστάσεις, σύγχρονο, πρακτικό και τεχνολογικά προηγμένο εσωτερικό, ευρυχωρία για τους επιβάτες και τις αποσκευές, αλλά και ηλεκτρική αυτονομία 400χλμ.

Διαθέτει συμπαγείς διαστάσεις με μήκος μόλις 4,1μ. μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση 5 άτομα και τις αποσκευές τους ενώ υπάρχει ε πλήθος αποθηκευτικών χώρων στο εσωτερικό. Διαθέτει τεχνολογία αιχμής με πλήρη γκάμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS) και έξυπνες λύσεις συνδεσιμότητας.

Την ίδια στιγμή τιμώντας την ιστορία της μάρκας, αλλά και την αγάπη της για την περιπέτεια, το Avenger προσφέρει κορυφαίες για την κατηγορία γωνίες προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής, μεγάλη απόσταση από το έδαφος, αλλά και τα συστήματα Selec-Terrain® και Hill Descent στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK