Το ηλεκτρικό FIAT 500, κατακτά και πάλι τον τίτλο “best small electric car”

Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό 500, διατήρησε τον τίτλο του “best small electric car” στα βραβεία του Βρετανικού περιοδικού What Car?. Οι κριτές ξεχώρισαν ιδιαίτερα το στιλ, την απόδοση, αλλά και την ελκυστική τιμή του μοντέλου της FIAT.

Fiat 500e cyprus cic automastersΟ κ. Oliver Francois, CEO της FIAT και Global CMO της Stellantis, σχολίασε σχετικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το What Car? για αυτή την τιμή. Το να κερδίζουμε το βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους και βεβαίως η διάκριση έχει ιδιαίτερη βαρύτητα με δεδομένη τη συνεχή ανάπτυξη της αγοράς των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων και το συνεχές λανσάρισμα νέων μοντέλων. Παρ όλα αυτά το νέο 500 επιβεβαίωσε την επιτυχία του και διατήρησε τον τίτλο».Fiat 500e cyprus cic automasters

Μέχρι σήμερα, το παλμαρέ του νέου 500 περιλαμβάνει 33 διεθνή βραβεία, τα οποία συμπληρώνουν τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που απολαμβάνει το μοντέλο της FIAT.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της FIAT

Μέσα σε μόλις δύο χρόνια, περισσότεροι 100.000 αγοραστές επέλεξαν το 500, ενώ τους πρώτους επτά μήνες του 2022 είναι το δημοφιλέστερο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε Ιταλία και Γερμανία, το δεύτερο στην Ελλάδα, ενώ βρίσκεται στο βάθρο σε Γαλλία, αλλά και συνολικά στην Ευρωπαϊκή αγορά. Παράλληλα, μετά την Ευρώπη, το Ισραήλ, την Ιαπωνία και τη Βραζιλία, το νέο 500 αναμένεται να ξεκινήσει την πορεία του και στην αγορά των Η.Π.Α.

Fiat 500e cyprus cic automastersΤο νέο ηλεκτρικό 500, αποτελεί το μοναδικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο που είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις αμαξώματος (hatchback, cabrio και 3+1), αλλά και δύο επιλογές επιπέδου ισχύος/χωρητικότητας μπαταρίας, που του εξασφαλίζουν αυτονομία έως και 320χλμ. σε μικτές συνθήκες και έως 460χλμ. σε αμιγώς αστική χρήση. Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500e βρίσκεται ήδη στους εκθεσιακούς χώρους της CiC Automasters με τιμές από 27.900 ευρώ.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK