Ογδόντα χρόνια ιστορίας για την Jeep®

Το 2021 είναι μια ξεχωριστή χρονιά για την Jeep®, η οποία φέτος γιορτάζει τα 80ά της γενέθλια. Εδώ και οκτώ δεκαετίες κατέχει ηγετική θέση στα οχήματα 4×4, στην ελευθερία μετακίνησης και στην περιπέτεια.

Jeep 80th AnniversaryΟ θρύλος της Jeep ξεκινά το 1941 με το διάσημο Willys MB, το πρώτο όχημα 4×4 μαζικής παραγωγής, αναπτύσσεται στην πάροδο των χρόνων μέσω της συνεχούς παρουσίασης νέων μοντέλων και φτάνει μέχρι το σήμερα, με το όνομα Jeep να αποτελεί συνώνυμο των απόλυτων εκτός δρόμου δυνατοτήτων.

Jeep 80th Anniversary Η εστίαση στην καινοτομία έφερε την εξέλιξη του θρύλου, με την άνεση, την ασφάλεια και τη συνδεσιμότητα να αποτελούν σήμερα και αυτές αναπόσπαστο κομμάτι του DNA της μάρκας, όπως και οι εκτός δρόμου δυνατότητες. Σήμερα, η Jeep γιορτάζει την είσοδό της στην 8η δεκαετία ζωής της, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της με τη διάθεση των πρώτων Plug-in Hybrid μοντέλων, των νέων Renegade 4xe και Compass 4xe. Τα δύο μοντέλα αποτελούν την πρόταση της μάρκας για εξηλεκτρισμένα μοντέλα με δυνατότητα κίνησης με αμιγώς ηλεκτρική ενέργεια, μηδενικούς ρύπους, αλλά και το πλέον πρωτοποριακό σύστημα τετρακίνησης που ενεργοποιείται όποτε το χρειαστεί ο οδηγός.

QUIZ: Πόσο καλά ξέρεις τα στατιστικά της Formula 1?

Jeep 80th Anniversary Πρωταγωνιστής του 2021 θα είναι η ειδική σειρά “80th Anniversary”, μια συλλεκτική έκδοση που θα είναι διαθέσιμη στα Renagade, Compass, Wrangler και Gladiator. Η ειδική σειρά βασίζεται στις πλέον δημοφιλείς εκδόσεις των μοντέλων και προσφέρει στον βασικό εξοπλισμό της, κορυφαία συστήματα άνεσης και ασφάλειας, αλλά και μοναδικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Μετά την παρουσίαση του Renegade “80th Anniversary” θα ακολουθήσουν οι αντίστοιχες εκδόσεις των υπολοίπων μοντέλων το 2ο τρίμηνο του έτους. Παρά το γεγονός ότι κάθε μοντέλο της Jeep έχει το δικό του ξεχωριστό στιλ και χαρακτήρα, η σειρά “80th Anniversary” θα δημιουργεί μια σύνδεση μεταξύ τους, χάρη σε κοινά στοιχεία, όπως τα καθίσματα με το λογότυπο “80th Anniversary”, τον εσωτερικό διάκοσμο με τα γυαλιστερά μαύρα στοιχεία, του ειδικής σχεδίασης τροχούς ελαφρού κράματος και βέβαια το σήμα “80th Anniversary”, με το θρυλικό Willys MB.

Jeep 80th Anniversary Στην 80χρονη πορεία της, η Jeep αποτελούσε πάντα τον πρωτοπόρο νέων κατηγοριών και τεχνολογιών και τώρα γράφει μια νέα σελίδα με τα Plug-in Hybrid Renegade 4xe και Compass 4xe, τα οποία σύντομα θα πλαισιώσει το Wrangler 4xe. Το νέο μοντέλο που αποκαλύφθηκε στις Η.Π.Α. τον περασμένο Σεπτέμβριο, θα είναι το πλέον ικανό Wrangler που κατασκευάστηκε ποτέ. Ήδη το πρώτο Wrangler στην ιστορία που θα μπορεί να κινείται με μηδενικές εκπομπές ρύπων, ολοκλήρωσε με επιτυχία τη θρυλική Rubicon Trail στην οροσειρά Sierra Nevada, μια από τις πλέον δύσκολες εκτός δρόμου διαδρομές, την οποία η Jeep εδώ και δεκαετίες χρησιμοποιεί για την πιστοποίηση των SUV της.

Jeep 80th Anniversary Η Jeep για 80 χρόνια καθορίζει την κατηγορία της, για το λόγο αυτό η Jeep Cyprus με την CiC Automasters το γιορτάζουν με μοναδικές προσφορές.  Η χρονιά ξεκινάει με την προσφορά στο Jeep Renegade από €17,900 και με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.