Μοναδικά χαρακτηριστικά από τα αναβαθμισμένα Mercedes- AMG GT 4 V8

Ύστερα από τη αναβάθμιση των εξακύλινδρων μοντέλων, σειρά παίρνουν οι Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+  και Mercedes–AMG GT 63+ S 4MATIC. Και τα δύο μοντέλα έλαβαν τόσο τεχνολογική όσο και σχεδιαστική αναβάθμιση.Mercedes- AMG GT 4 V8 Mercedes’ cyprus cic automasters

Με την πρώτη ματιά, τα αναβαθμισμένα οκτακύλινδρα μοντέλα της AMG GT 4-Door Coupé μπορούν να αναγνωριστούν από τη διαφορετική μπροστινή ποδιά, η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε με το νέο κορυφαίο μοντέλο της σειράς, το GT 63 S E PERFORMANCE. Οι εξωτερικές εισαγωγές αέρα είναι πιο φαρδιές και πιο στραμμένες προς το κέντρο του αυτοκινήτου ενώ η ροή αέρα διοχετεύεται τώρα μέσω τριών κάθετων πτερυγίων.Mercedes- AMG GT 4 V8 Mercedes’ cyprus cic automasters Με την ανανέωση των εξακύλινδρων μοντέλων, προσφέρονται και δύο εξωτερικά χρώματα από αποχρώσεις του μπλε που είναι επίσης διαθέσιμα για τα μοντέλα V8. Αυτό δίνει στον πελάτη τη δυνατότητα επιλογής από συνολικά τέσσερα ματ χρώματα, τέσσερις μεταλλικές αποχρώσεις και δύο μονόχρωμα χρώματα. Επιπλέον, υπάρχουν δύο αποκλειστικά φινιρίσματα βαφής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της MERCEDES

Η εκφραστική εξωτερική σχεδίαση μπορεί να τονιστεί περαιτέρω με το νέο AMG Night Package II ή με συνδυασμό του Night Package και του Carbon Package. Νέα χρώματα και διακοσμήσεις έχουν επίσης προστεθεί στη γκάμα για το εσωτερικό, συμπεριλαμβανομένου του τιμονιού AMG Performance. Παράλληλα, οι μαύρες, ζάντες AMG 21 ιντσών σε σχέδιο πέντε διπλών ακτινών τονίζουν εντυπωσιακά την εκφραστική εμφάνιση.

Mercedes- AMG GT 4 V8 Mercedes’ cyprus cic automastersΗ ανάρτηση AMG RIDE CONTROL+ τοποθετείται πλέον στον βασικό εξοπλισμό για τα μοντέλα V8. Ένα σύστημα με  συνεχώς ρυθμιζόμενες βαλβίδες εκτόνωσης πίεσης που προσαρμόζει τη δύναμη απόσβεσης για κάθε τροχό ώστε να ταιριάζει στην κατάσταση μέσα σε λίγα μόνο χιλιοστά του δευτερολέπτου. Τα προγράμματα οδήγησης AMG DYNAMIC SELECT χρησιμοποιούνται για την προεπιλογή της βασικής ρύθμισης – από τη λειτουργία Sport+ για ιδιαίτερα δυναμική οδήγηση έως τη ρύθμιση Comfort για ομαλή οδήγηση.

top 10: Δέκα SUV μέχρι 20,000 στην Κύπρο

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.