Μια Alfa Romeo Stelvio για τον Kimi Raikkonen

Στο τέλος της φετινής σαιζόν της F1 και λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, η Alfa Romeo παρέδωσε στον Kimi Räikkönen μια Stelvio 2.0 Turbo, που ο ίδιος ο Φιλανδός Πρωταθλητής επέλεξε στο χρώμα Rosso Alfa και την εντυπωσιακή έκδοση Veloce.

KIMI RAIKKONEN - ALFA ROMEO STELVIOΤο νέο αυτοκίνητο του Räikkönen θα τον συνοδεύει μακριά από τις πίστες, όπου μαζί με την οικογένεια του θα απολαμβάνουν το μοναδικό οδηγικό χαρακτήρα του μοντέλου, αλλά και την κορυφαία ασφάλεια που παρέχει το προηγμένο σύστημα τετρακίνησης Q4. Ένα σύστημα το οποίο εξασφαλίζει οδηγική απόλαυση και ασφάλεια ακόμα και στις δύσκολες καιρικές συνθήκες της Σκανδιναβίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της ALFA ROMEO

KIMI RAIKKONEN - ALFA ROMEO STELVIO«Μετά από την πολύ έντονη φετινή σαιζόν, είναι ωραίο που επιστρέφω στην κανονική μου ζωή με την οικογένεια μου. Όμως σίγουρα δεν θέλω να αφήσω πίσω μου την απόλαυση της οδήγησης και η επιλογή της Stelvio Veloce 2.0 280 HP με το σύστημα τετρακίνησης Alfa Q4 μου δίνει την ευκαιρία να το κάνω με απόλυτη ασφάλεια, ακόμα και στα χιόνια της Φινλανδίας», δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής

Ένας λασπωμένος χωματόδρομος, μια χιονισμένη ευθεία, ή και μια στροφή γεμάτη νερά, αποτελούν καθημερινές προκλήσεις για τους οδηγούς στις Σκανδιναβικές χώρες. Η δύναμη και η ευελιξία της Alfa Romeo Stelvio, δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να αντιμετωπίσει αυτές τις καταστάσεις και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Kimi Räikkönen μπορεί να στηρίζεται στο πρωτοποριακό σύστημα Q4 κάθε στιγμή. Προσφέροντας όλα τα πλεονεκτήματα της πίσω κίνησης, το σύστημα Q4 εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση, οδηγική απόλαυση, ενώ την ίδια στιγμή είναι έτοιμο για να βοηθήσει τον οδηγό σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης. Καρδία του συστήματος αποτελεί το ενεργό σύστημα κατανομής της ροπής (ATC), το οποίο αναλύει σε πραγματικό χρόνο τα επίπεδα πρόσφυσης, αλλά και τις απαιτήσεις του οδηγού ώστε να διασφαλίσει τη βέλτιστη επίδοση..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα αυτοκίνητα των οδηγών της F1

KIMI RAIKKONEN - ALFA ROMEO STELVIOΜε αυτό τον τρόπο, ο Kimi Räikkönen μπορεί να οδηγήσει την Stelvio Veloce 2.0 Turbo με τον ρυθμό που επιθυμεί ακόμα και στις πλέον δύσκολες συνθήκες που μπορεί να βρει στη χώρα του. Παράλληλα το επίπεδο εξοπλισμού Veloce εκτός από το σπορ χαρακτήρα, του εξασφαλίζει μοναδικό στιλ, πλούσιο εξοπλισμό και σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2, σε περίπτωση που ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής θελήσει μια πιο χαλαρή εμπειρία οδήγησης.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.