Κυρίαρχο στις εκτός δρόμου διαδρομές το νέο Jeep® Grand Cherokee 4xe

Το νέο Plug-in Hybrid Jeep® Grand Cherokee 4xe, η πρώτη εξηλεκτρισμένη έκδοση στην ιστορία του θρυλικού μοντέλου- κατακτά τις Η.Π.Α., κυριαρχώντας απόλυτα στον 27ο διαγωνισμό Mudfest που διοργανώνει η NWAPA (Nortwest Automotive Press Association). Το νέο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της Jeep κατέκτησε τον κορυφαίο τίτλο “Outdoor Activity Vehicle of the Year”  του θεσμού, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των συντακτών που συμμετέχουν στην NWAPA.

2022 Jeep Grand Cherokee Trailhawk 4xe cyprus jeep cic automastersΠαράλληλα με την κατάκτηση του φετινού θεσμού, το Jeep Grand Cherokee 4xe αναδείχθηκε νικητής και σε δύο επιμέρους κατηγορίες, τις Electrified Utility Vehicle και Mid/Full Size Family SUV, επίδοση που για πρώτη φορά στα 27 χρόνια του θεσμού καταφέρνει ένα μοντέλο.

2022 Jeep Grand Cherokee Trailhawk 4xe cyprus jeep cic automastersΣτο πλαίσιο του Mudfest τα μέλη της NWAPA ολοκλήρωσαν εξαντλητικές δοκιμές εντός και εκτός δρόμου με τα υποψήφια μοντέλα, τα οποία τη φετινή χρονιά ήταν 20 από 17 διαφορετικούς κατασκευαστές. Η διαδικασία περιλαμβάνει και ιδιαίτερα απαιτητικές δοκιμασίες για τα συστήματα τετρακίνησης, αλλά και συνολικά τα στοιχεία εκείνα (σχεδίαση, μηχανικά μέρη, αντοχή) που επιτρέπουν σε ένα όχημα να κινηθεί σε δύσβατα εδάφη. Απόλυτος νικητής αναδείχθηκε το Jeep Grand Cherokee 4xe, το οποίο εισάγει το θρυλικό όνομα της κατηγορίας των SUV στην εποχή της εξηλεκτρισμένης κίνησης.2022 Jeep Grand Cherokee Trailhawk 4xe cyprus jeep cic automasters

Η τεχνολογία 4xe του νέου Grand Cherokee προσφέρει κορυφαία απόδοση (375 ίππους), εντυπωσιακές επιδόσεις (επιτάχυνση 0-100χλμ./ώρα σε 6δλ. και ελκτική ικανότητα 2.720 κιλά), αλλά και τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες, χάρη στο καινοτόμο σύστημα τετρακίνησης, την απόσταση από το έδαφος που φτάνει έως και τα 27,7εκ. και τη δυνατότητα διάβασης υδάτινου κολλήματος βάθους 61εκ. Την ίδια στιγμή το νέο Grand Cherokee προσφέρει την πλέον πολυτελή και τεχνολογικά προηγμένη καμπίνα επιβατών, με καινοτόμες λύσεις συνδεσιμότητας και ασφάλειας. Το νέο Grand Cherokee αναμένεται να είναι διαθέσιμο και στην Ευρωπαϊκή αγορά από το καλοκαίρι του 2022, αποκλειστικά στην Plug-in  Hybrid έκδοση 4xe.

Το μοντέλο αναμένεται στους εκθεσιακούς χώρους της CiC Automasters το Νοέμβριο αυτού του χρόνου.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.