Η Jeep® είναι η μάρκα με την καλύτερη γκάμα SUV

Με περισσότερα από 80 χρόνια πορείας στο χώρο της δημοσιογραφίας, το Newsweek είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μέσα στις Η.Π.Α. με παγκόσμια απήχηση. Στο πλαίσιο των Auto Awards 2021 του Newsweek, η Jeep® βραβεύτηκε ως η μάρκα με την καλύτερη γκάμα SUV, μια διάκριση που έρχεται να επιβεβαιώσει την μέχρι σήμερα πορεία της, αλλά και τις πολύ σημαντικές πρεμιέρες που πραγματοποίησε το τρέχον έτος.

JEEP WRANGLER CIC AUTOMASTERS CYPRUS Η Jeep σε παγκόσμιο επίπεδο διαθέτει πλέον μια εξαιρετικά πλήρη γκάμα προτάσεων μοντέλων SUV, που αναπτύσσεται από το συμπαγές Renegade και φτάνει έως το θρυλικό Wrangler και το δυναμικό Pick-up, Gladiator. Το 2021, η μάρκα παρουσίασε τις νέες γενιές δύο θρυλικών ονομάτων της, των Wagoneer και Grand Cherokee, τα οποία συνέβαλαν ώστε η Jeep να αναγνωριστεί από το Newsweek ως η μάρκα με την καλύτερη γκάμα SUV, ενώ παράλληλα και τα ίδια τα μοντέλα απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της JEEP

All-new 2022 Jeep® Grand Cherokee Trailhawk, 2022 Jeep® Grand Cherokee Trailhawk 4xe and Jeep Grand Cherokee Summit Reserve 4xe Cyprus cic automastersΣύμφωνα με το Newsweek, το νέο Jeep Grand Cherokee L είναι το καλύτερο οικογενειακό SUV, χάρη σε μια σειρά μοναδικών χαρακτηριστικών που το καθιστούν ιδανικό για αυτό το ρόλο. Εκτός από την ευρύχωρη τρίτη σειρά καθισμάτων, οι δημοσιογράφοι εκτίμησαν τις καινοτόμες τεχνολογίες που φέρει το μοντέλο, αλλά και το κορυφαία επίπεδο άνεσης που προσφέρει για όλους τους επιβάτες. Ένα μοντέλο που αναμένεται στην Κύπρο το καλοκαίρι του 2022.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζιωρτζής: «Το 2021 ήταν πολύ καλύτερο από το 2020»

JEEP RENEGADEΗ νέα βράβευση του Grand Cherokee έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά λίστα διακρίσεων που έχει λάβει το μοντέλο στα σχεδόν 30 χρόνια πορείας του στην αγορά. Δίπλα του, τα νέα Wagoneer και Grand Wagoneer -δύο εξίσου θρυλικά ονόματα- αποτελούν τη νέα πρόταση της Jeep στα πολυτελή SUV. Η εντυπωσιακή σχεδίαση, η επιλογή των υλικών στο εσωτερικό, ο πλούσιος εξοπλισμός και η εφαρμογή συστημάτων αιχμής με στόχο την άνεση και την ασφάλεια των επιβατών, εξασφάλισαν στο νέο Wagoneer τον τίτλο του καλύτερου μεγάλου SUV και στο Grand Wagoneer τον τίτλο του καλύτερου SUV πολυτελείας. Παράλληλα με τα στοιχεία που αφορούν στο στιλ και την τεχνολογία, οι κριτές εντυπωσιάστηκαν και από την κορυφαία δυνατότητα έλξης του μοντέλου που ξεπερνά τα 4.500 κιλά, αλλά και την ευελιξία του, ακόμα και σε εκτός δρόμους διαδρομές, παρά το μήκος του που φτάνει τα 5,5 μέτρα.

Η διαδικασία αξιολόγησης που ακολουθούν οι δημοσιογράφοι του Newsweek για τα Auto Awards, περιλαμβάνει μια λεπτομερή ανάλυση των χαρακτηριστικών των μοντέλων με βαρύτητα 75% στη συνολική βαθμολογία, ενώ το υπόλοιπο 25% καθορίζεται από την οδηγική εμπειρία που αποκομίζουν οι δημοσιογράφοι από τα υποψήφια αυτοκίνητα.

Σεξιστικές στιγμές γυναικών πίσω από το τιμόνι - Andreas K

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.