Η Jeep είναι η μάρκα με την καλύτερη γκάμα SUV στις Η.Π.Α.

Με ιστορία άνω των 80 ετών, η Jeep έχει καταστήσει το όνομα της συνώνυμο με τα οχήματα SUV. Αυτό το στοιχείο επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά, με τη θρυλική Αμερικανική μάρκα να κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την κορυφαία διάκριση στις Η.Π.Α., “Best SUV Lineup” στον ετήσιο θεσμό Newsweek Auto Awards.

JEEP GRAND CHEROKEE 4xe cic automasters jeep cyprus suvΠαράλληλα με την κορυφαία διάκριση για το σύνολο της γκάμας της, τα νέα μοντέλα που παρουσιάστηκαν το 2022, Grand Cherokee, Wagoneer και Grand Wagoneer, επικράτησαν του ανταγωνισμού στις κατηγορίες τους.

«Τα νέα SUV της Jeep, συνδυάζουν το κύρος, το στιλ και τις προηγμένες τεχνολογίες, χωρίς κανένα συμβιβασμό στις εκτός δρόμου δυνατότητες», δήλωσε η κ. Eileen Falkenberg-Hull, συντάκτης του Autos στο Newsweek. «Με τα νέα μοντέλα που περιλαμβάνουν και εξηλεκτρισμένες, 4xe εκδόσεις, η επιλογή της Jeep για τη μάρκα με την καλύτερη γκάμα SUV γίνεται ακόμα πιο προφανής.»

Ξεχωριστή μνεία γίνεται και στις θρυλικές δυνατότητες 4×4 των μοντέλων της Jeep, οι οποίες εκτός από τη δυνατότητα κίνησης στα πλέον δύσβατα εδάφη, προσδίδουν και κορυφαίες ικανότητες έλξης.

Jeep Renegade 4xe - Jeep Cyprus - cic automastersTo Newsweek αποτελεί έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους τίτλους στις Η.Π.Α., αλλά και παγκοσμίως, με ιστορία που ξεπερνά τα 80 χρόνια. Οι έντυπες και ηλεκτρονικές εκδόσεις του Newsweek είναι εξαιρετικά δημοφιλείς στην Αμερικανική Ήπειρο, την Ευρώπη, την Ασία και τη Μ. Ανατολή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της JEEP

Η νέα βράβευση της Jeep έρχεται σε μια στιγμή όπου η μάρκα με ένα δυναμικό τρόπο επεκτείνει την παρουσία της σε παγκόσμιο επίπεδο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εξηλεκτρισμένη κίνηση. Στην Ευρώπη, ήδη η γκάμα των επιβατικών μοντέλων της μάρκας αποτελείται από 100% εξηλεκτρισμένα μοντέλα, χάρη στο νέο υβριδικό σύστημα e-Hybrid (Renegade και Compass), το καινοτόμο Plug-in Hybrid σύστημα 4xe (Renegade, Compass και Wrangler), αλλά και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην ιστορία της μάρκας, το Jeep Avenger που αποκαλύφθηκε πρόσφατα.

Στο πλαίσιο και του στρατηγικού πλάνου της Stellantis, Dare Forward 2030, έως το 2030 το σύνολο των πωλήσεων της Jeep στην Ευρώπη αναμένεται να αποτελείται από εξηλεκτρισμένα αυτοκίνητα.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK