Η Alfa Romeo F1 team αποκαλύπτει την C43

Λιτή, επιθετική και πανέμορφη. Αυτά είναι τα επίθετα που συνοδεύουν την C43, το νέο μονοθέσιο της Alfa Romeo F1 Team Stake, με το οποίο η ομάδα θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 του 2023. Με κυρίαρχα χρώματα το κόκκινο και το μαύρο, η C43 θα συνοδεύσει τους Valtteri Bottas και Zhou Guanyu με στόχο η ομάδα να συνεχίσει να βελτιώνει τη θέση της στην κορυφαία διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Alfa Romeo formula 1 2023 carΗ εντυπωσιακή διαδικτυακή παρουσίαση του νέου μονοθεσίου στην έδρα της ομάδας, στο Hinwil της Ελβετίας, συνδύασε τεχνολογίες αιχμής, οι οποίες περιλάμβαναν και συστήματα επαυξημένης πραγματικότητας, έτσι ώστε όλοι οι φίλοι της Formula 1 να έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από το σπίτι τους ένα διαδραστικό ταξίδι στον κόσμο της Alfa Romeo F1 team Stake.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της ALFA ROMEO

Μετά την αποκάλυψη του μονοθεσίου από τους δύο οδηγούς, τη σκηνή συμπλήρωσαν ο Επικεφαλής της ομάδας, Alessandro Alunni Bravi, ο Τεχνικός Διευθυντής, Jan Monchaux, καθώς και ο αναπληρωματικός οδηγός, Théo Pourchaire.

Alfa Romeo formula 1 2023 carΤους χρωματισμούς του μονοθεσίου ανέλαβε για ακόμα μια χρονιά το Centro Stile Alfa Romeo, με την εμφάνιση να περιλαμβάνει τις νέες συνεργασίες, η σημαντικότερη εκ των οποίων είναι εκείνη με τη Stake, το νέο ονομαστικό χορηγό της ομάδας,

Σχεδιασμένη από την ομάδα του Jan Monchaux και εφοδιασμένη με τη νέα κινητήρια μονάδα της Ferrari, η C43 είναι μια εξέλιξη του περσινού, επιτυχημένου μονοθεσίου C42. Οι μικρές, αλλά σημαντικές αλλαγές στους κανονισμούς που έφερε η FIA, οδήγησαν στην εφαρμογή αναβαθμισμένων και νέων στοιχείων στη C43, τα οποία υπολογίζεται ότι θα προσφέρουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Alfa Romeo formula 1 2023 car Alfa Romeo formula 1 2023 carΤο νέο μονοθέσιο είναι έτοιμο για το shakedown που είναι προγραμματισμένο για αυτή την εβδομάδα στη Βαρκελώνη, ενώ θα ακολουθήσουν οι χειμερινές δοκιμές στα τέλη του μήνα στο Μπαχρέιν.

TOP 10: Τα 10 καλύτερα Drift Cars όλων των εποχών!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK