H Jeep® γιορτάζει τα 80 χρόνια χτίζοντας ένα ηλεκτρικό παρόν και μέλλον (VIDEO)

Με τις ρίζες της να βρίσκονται στο μακρινό 1941 και το θρυλικό Willys MB, η Jeep, μπαίνοντας στην 8η δεκαετία της, αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για το παρόν, αλλά και το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Jeep 4xe rangeΣτις 15 Ιουλίου του 1941, η Willys-Overland Co. υπέγραψε σύμβαση με το Υπουργείο Άμυνας των Η.Π.Α. για την παραγωγή του πρώτου στρατιωτικού οχήματος Jeep. Ογδόντα χρόνια αργότερα, η Jeep είναι πασίγνωστη σε όλο τον κόσμο, με μια γκάμα που συνεχώς επεκτείνεται σε νέες κατηγορίες, φανατικούς φίλους και πρωτοποριακό πνεύμα, όπως αποδεικνύει και η αξιοποίηση του Plug-in Hybrid συστήματος 4xe, το οποίο αποτελεί φυσική εξέλιξη της ηγετικής θέσης που κατέχει η μάρκα στα συστήματα τετρακίνησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της JEEP

Jeep Grand Cherokee PHEV«Γιορτάζουμε την 80η μας επέτειο συνεχίζοντας μια ανοδική πορεία προς το μέλλον», δήλωσε ο κ. Christian Meunier, Chief Executive Officer της Jeep. «Επεκτείνουμε τη γκάμα μας σε νέες κατηγορίες, με το 7θεσιο Jeep Grand Cherokee L, διατηρώντας παράλληλα σταθερή βάση στην κατηγορία των Premium SUV, με τα νέα Wagoneer και Grand Wagoneer. Επόμενο βήμα είναι η παρουσίαση του ολοκαίνουργιου Jeep Grand Cherokee, το οποίο για πρώτη φορά θα εφοδιάζεται με την Plug-in Hybrid τεχνολογία 4xe. Είμαστε απολύτως εστιασμένοι στο όραμα για ένα εξηλεκτρισμένο μέλλον.»

Jeep Wrangler Rubicon 4xe«Έχουμε δεσμευθεί στο να κάνουμε την Jeep την πιο πράσινη και παράλληλα την πιο συναρπαστική μάρκα SUV.  Ο εξηλεκτρισμός της γκάμας της Jeep θα επιτρέψει στους αγοραστές να ταξιδεύουν αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια, απολαμβάνοντας μια αποδοτική και ευχάριστη εμπειρία στο δρόμο και παράλληλα τις καλύτερες από ποτέ δυνατότητες εκτός δρόμου με σχεδόν απόλυτη ησυχία», συμπλήρωσε ο κ. Meunier.group b audi quattro

Το όραμα για μηδενικούς ρύπους αποτελεί ακόμα ένα σημαντικό ορόσημο στην 80χρονη ιστορία της μάρκας που συνεχίζει να προσδιορίζεται από την ελευθερία, την πρωτοπορία και τις καινοτόμες τεχνολογίες 4×4.

Παράλληλα με τους εορτασμούς για αυτή τη σημαντική επέτειο, η μάρκα τιμά και το όραμα του στόχου των μηδενικών ρύπων, με ένα ξεχωριστό video το οποίο αναφέρεται στη νέα εξηλεκτρισμένη εποχή της Jeep και συνοδεύει η μουσική του δημοφιλούς συγκροτήματος Bastille.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.