Γερμανικό βραβείο για την Alfa Romeo Giulia

Ακόμα μια διάκριση πρόσθεσε στην πλούσια συλλογή της η πανέμορφη Alfa Romeo Giulia. Αυτή τη φορά από την απαιτητική αγορά της Γερμανίας. Πρόκειται για το βραβείο «Best Car» από το αναγνωστικό κοινό του Γερμανικού «Auto Motor und Sport».

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio - 2015Περισσότεροι από 101.000 αναγνώστες επέλεξαν τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα ανάμεσα από 378 μοντέλα της Γερμανικής αγοράς.Το δυναμικό Ιταλικό σπορ σεντάν, για 4η φορά τα τελευταία 5 χρόνια, έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις των αναγνωστών του περιοδικού στην κατηγορίας του, λαμβάνοντας τη φετινή χρονιά το 22% των ψήφων και κερδίζοντας 14 άλλους ανταγωνιστές του.

TOP 10 Δέκα αξέχαστα αλλά… προβληματικά κλασσικά!Αντίστοιχα η Alfa Romeo Stelvio κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία των πολυτελών SUV.

Alfa Romeo Giulia QuadrifoglioΗ νέα επιτυχία της Giulia στα “Best Cars Awards”, επιβεβαιώνει τη σταθερή προτίμηση του Γερμανικού κοινού, που έχει αναγνωρίσει το μοντέλο της Alfa Romeo για το μοναδικό του στιλ, αλλά και τον ξεχωριστό οδηγικό του χαρακτήρα. Με τον σκληρό ανταγωνισμό της κατηγορίας να περιλαμβάνει τη φετινή χρονιά ακόμα 14 διεκδικητές, η Giulia χάρη και στις πρόσφατες αναβαθμίσεις που δέχθηκε το μοντέλο σε επίπεδο εργονομίας και προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS)  κατάφερε να παραμείνει η κορυφαία επιλογή.

Alfa Romeo Giulia QuadrifoglioΦέτος, περισσότεροι από 101.000 αναγνώστες έλαβαν μέρος στην 45η χρονιά του θεσμού “Best Cars” του Γερμανικού “Auto Motor und Sport”, έχοντας να επιλέξουν τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα μεταξύ 387 μοντέλων χωρισμένων σε 11 κατηγορίες. Λόγω της πανδημίας του COVID-19 η εκδήλωση απονομής ολοκληρώθηκε για πρώτη φορά διαδικτυακά.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.