e-Village: Το πρώτο «πράσινο χωριό» της αυτοκίνησης από την Fiat Chrysler Automobiles

H Fiat Chrysler Automobiles δημιούργησε το e-Village στο Τορίνο. Πρόκειται για το πρώτο «πράσινο χωριό» της αυτοκίνησης, όπου ο Όμιλος θα παρουσιάζει στο κοινό όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα του, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των προηγμένων και φιλικών προς το περιβάλλον μετακινήσεων

FCA, Green Pea e-villageΤο e-Village στεγάζεται στο συγκρότημα Green Pea στο Τορίνο, όπου και οι 5 όροφοι της εγκατάστασης είναι αφιερωμένοι στη βιώσιμη ανάπτυξη. Ακολουθώντας τον κανόνα 3R (Reuse=επαναχρησιμοποίηση, Recycle=ανακύκλωση, Reduce=μείωση), το e-Village, είναι σχεδιασμένο ώστε να έχει μηδενικό περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα.  Για παράδειγμα τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά, ενώ τα διακοσμητικά στοιχεία που βρίσκονται στο χώρο εφαρμόζουν την καινοτομία theBreath®. Πρόκειται για μια προηγμένη τεχνολογία που σχεδιάστηκε ώστε να βελτιώνει την ποιότητα του αέρα και να μειώνει τη μόλυνση απορροφώντας τους ρύπους μέσα στο υλικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της FIAT

FCA, Green Pea e-villageΜε συνολική έκταση 1.300τ.μ., το e-Village φιλοξενεί τις πιο πρωτοποριακές «πράσινες» τεχνολογίες και βέβαια τα εξηλεκτρισμένα μοντέλα του Ομίλου FCA. Εκτός από τα μοντέλα παραγωγής, όπως το νέο ηλεκτρικό Fiat 500, τα Plug-in Hybrid Jeep 4xe και το ηλεκτρικό E-Ducato, οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν το πρωτότυπο Fiat Centoventi, μια ωδή στην απλότητα και το έξυπνο design, αλλά και την εκθαμβωτική Alfa Romeo Tonale, το πρώτο υβριδικό μοντέλο της μάρκας που αναμένεται να μπει στην παραγωγή το 2021.

FCA, Green Pea e-villageΟ Όμιλος FCA συνεχίζει την εστίαση του στην αντιμετώπιση των περιβαλλοντολογικών προβλημάτων, τα οποία αποτελούν μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας. Οι μετακινήσεις αποτελούν βασικό συστατικό της καθημερινότητας των ανθρώπων και ο μετασχηματισμός τους είναι απαραίτητος ώστε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του κοινού και παράλληλα να προστατευθεί το περιβάλλον.

FCA, Green Pea e-villageΗ FCA με το τμήμα του Ομίλου e-Mobility, έχει δημιουργήσει ένα πλάνο ενεργειών ώστε να δώσει λύσεις που είναι φιλικές προς το περιβάλλον, οικονομικά βιώσιμες και προσιτές για όλους, κάνοντας πιο απλή τη ζωή των ανθρώπων που χρησιμοποιούν εξηλεκτρισμένα αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.