Διπλή διάκριση της Abarth στα βραβεία «The Best Brands» του Γερμανικού AUTO BILD

H Abarth γοητεύει τους ειδικούς, αλλά και τους απαιτητικούς αναγνώστες του Γερμανικού περιοδικού Auto Bild, οι οποίοι για ακόμα μια φορά χάρισαν μια διπλή επιτυχία στη μάρκα στο πλαίσιο του θεσμού “The Best Brands”. Για 3η συνεχόμενη χρονιά η μάρκα κέρδισε τη διάκριση “Best Design”, ενώ για 4η συνεχόμενη φορά το Abarth 595 βρέθηκε στην κορυφή στην κατηγορία “Smallest Car”.

Abarth 595 rangeΘα πρέπει να αναφέρουμε ότι μόλις τον περασμένο μήνα το Abarth 595 πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία του στα φημισμένα βραβεία Best Cars του επίσης Γερμανικού περιοδικού “Auto Motor und Sport” Στα βραβεία “Best Cars” η σειρά Abarth 595/695 παραμένει αήττητη από το 2016. Ένας θεσμός που διεξάγεται για 45η χρονιά στη Γερμανία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της ABARTH

Η διπλή διάκριση επιβεβαιώνει το πάθος των Γερμανών φίλων του αυτοκινήτου για την Abarth και τη μεγάλη επιτυχία της μάρκας στη συγκεκριμένη αγορά, όπου πέρυσι πέτυχε αύξηση του μεριδίου της κατά 45%. Το ξεχωριστό στιλ που εστιάζει στη λεπτομέρεια και στα υλικά, αποτελεί τη μοναδική σχεδιαστική γλώσσα της Abarth, η οποία συνδυάζεται ιδανικά με τις υψηλές επιδόσεις. Αυτές είναι οι δύο βασικές αξίες που πάντα έκαναν να ξεχωρίζει τη μάρκα του Σκορπιού και οι οποίες επιβεβαιώνονται απόλυτα με την νέα σειρά Abarth 595 για το 2021. Η κάθε έκδοση της σειράς έχει τη δική της προσωπικότητα, με την απόδοση να κυμαίνεται από τους 145 έως και τους 180 ίππους.

ABARTH 595 Competizione -2Όλα τα μοντέλα της σειρά χαρακτηρίζονται από τον πλούσιο εξοπλισμό, αλλά και τα στοιχεία από φημισμένους προμηθευτές, όπως οι Sabelt, Koni και Brembo. Η φετινή ήταν η 10η χρονιά του θεσμού “Best Brands” που διοργανώνει το Auto Bild. Οι αναγνώστες του περιοδικού ψήφισαν τις αγαπημένες τους επιλογές σε 14 κατηγορίες, ενώ οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 60.000.TOP 10 Δέκα αξέχαστα αλλά… προβληματικά κλασσικά!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.