Δείτε την πανίσχυρη GT-R 50

gtr50Οι λάτρεις (και όχι μόνο) των Nissan GT-R γνωρίζουν πως ο καιρός που το αυτοκίνητο αυτό κατατρόπωνε supercars και άλλα εξωτικά τέρατα έχει περάσει, αλλά δεν παύει από τα να είναι ένα εντυπωσιακό ιαπωνικό δημιούργημα. Ταυτόχρονα η Nissan κυκλοφόρησε διάφορες παραλλαγές του αυτοκινήτου αυτού, με πιο δυνατή αυτή που κυκλοφόρησε η ίδια η NISMO.

gtr50Αλλά ένα πράγμα που περιμένουν αρκετοί φίλοι του μοντέλου αυτού, είναι το GT-R 50 που παρουσιάστηκε σαν concept το 2018. Σε συνεργασία με την Italdesign, η Nissan σχεδίασε παραλλαγή  «Supercar» του μοντέλου της, που όπως όλα δείχνουν, έχει ήδη πατήσει άσφαλτο στην πίστα Tazio Nuvolari στην Ιταλία για δοκιμές.

gtr50Όσο διαφορετικό φαίνεται να είναι επιφανειακά, τόσο διαφορετικό είναι και εσωτερικά το GT-R 50. Η μύτη έχει επεξεργαστεί σχεδόν ολοκληρωτικά, ο θόλος φαίνεται να έχει αποκτήσει μερικές επιπλέον αεροδυναμικές γραμμές ενώ αλλαγές υπάρχουν και στο πίσω μέρος. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το εσωτερικό φαίνεται να έχει κατασκευαστεί σχεδόν εξ ολοκλήρου από Alcantara και ανθρακονήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της NISSAN

 

gtr50Μετά από τόσο μεγάλη αναμονή, το GT-R 50 σίγουρα φαίνεται έτοιμο – και, εννοείται, ακριβό! Ο σχεδιαστικός οίκος, μέσα από μια στενή συνεργασία με την NISMO, κατάφεραν να αυξήσουν την απόδοση του μοντέλου στους 710 ίππους, ενώ το συνολικό ποσοστό παραγωγής έχει περιοριστεί σε 50 μονάδες. Οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες που έχουν ήδη δώσει προκαταβολές έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν τα αυτοκίνητά τους ανάλογα με τις επιλογές τους. Δεν έχουν κλείσει και τα 50 τεμάχια ακόμη, οπόταν προλαβαίνετε αν θέλετε και εσείς ένα… αν φυσικά έχετε σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ διαθέσιμο!.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

? Το Nissan Navara κερδίζει το βραβείο «2020 Pick-up of the Year» του περιοδικού 4X4
? Ένα Nissan GT-R που ελέγχεται με τηλεχειρισμό από PlayStation
Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.