Δείτε την πανίσχυρη GT-R 50

gtr50Οι λάτρεις (και όχι μόνο) των Nissan GT-R γνωρίζουν πως ο καιρός που το αυτοκίνητο αυτό κατατρόπωνε supercars και άλλα εξωτικά τέρατα έχει περάσει, αλλά δεν παύει από τα να είναι ένα εντυπωσιακό ιαπωνικό δημιούργημα. Ταυτόχρονα η Nissan κυκλοφόρησε διάφορες παραλλαγές του αυτοκινήτου αυτού, με πιο δυνατή αυτή που κυκλοφόρησε η ίδια η NISMO.

gtr50Αλλά ένα πράγμα που περιμένουν αρκετοί φίλοι του μοντέλου αυτού, είναι το GT-R 50 που παρουσιάστηκε σαν concept το 2018. Σε συνεργασία με την Italdesign, η Nissan σχεδίασε παραλλαγή  «Supercar» του μοντέλου της, που όπως όλα δείχνουν, έχει ήδη πατήσει άσφαλτο στην πίστα Tazio Nuvolari στην Ιταλία για δοκιμές.

gtr50Όσο διαφορετικό φαίνεται να είναι επιφανειακά, τόσο διαφορετικό είναι και εσωτερικά το GT-R 50. Η μύτη έχει επεξεργαστεί σχεδόν ολοκληρωτικά, ο θόλος φαίνεται να έχει αποκτήσει μερικές επιπλέον αεροδυναμικές γραμμές ενώ αλλαγές υπάρχουν και στο πίσω μέρος. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το εσωτερικό φαίνεται να έχει κατασκευαστεί σχεδόν εξ ολοκλήρου από Alcantara και ανθρακονήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της NISSAN

 

gtr50Μετά από τόσο μεγάλη αναμονή, το GT-R 50 σίγουρα φαίνεται έτοιμο – και, εννοείται, ακριβό! Ο σχεδιαστικός οίκος, μέσα από μια στενή συνεργασία με την NISMO, κατάφεραν να αυξήσουν την απόδοση του μοντέλου στους 710 ίππους, ενώ το συνολικό ποσοστό παραγωγής έχει περιοριστεί σε 50 μονάδες. Οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες που έχουν ήδη δώσει προκαταβολές έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν τα αυτοκίνητά τους ανάλογα με τις επιλογές τους. Δεν έχουν κλείσει και τα 50 τεμάχια ακόμη, οπόταν προλαβαίνετε αν θέλετε και εσείς ένα… αν φυσικά έχετε σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ διαθέσιμο!.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

? Το Nissan Navara κερδίζει το βραβείο «2020 Pick-up of the Year» του περιοδικού 4X4
? Ένα Nissan GT-R που ελέγχεται με τηλεχειρισμό από PlayStation
Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.