Βραβείο «Good Deal» για το Dacia Sandero στα Automobile Awards

Λίγους μήνες μετά την πρώτη του εμφάνιση στην Ευρωπαϊκή αγορά, το ολοκαίνουριο Sandero έχει ήδη κατακτήσει σωρεία βραβείων. Αυτή τη φορά πρόσθεσε στη συλλογή του τη διάκριση «Good Deal» στα Βραβεία Automobile.DACIA SANDERO

Η τρίτη γενιά του Sandero προσφέρει μια πιο σύγχρονη εμφάνιση με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, μια νέα πλατφόρμα πάνω στην οποία βασίζεται ολόκληρο το αυτοκίνητο αλλά νέα γκάμα κινητήρων. Το νέο Sandero παραμένει πιστό στο πνεύμα της Dacia διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα της σχέση αξίας / αγοράς.

DACIA SANDEROΤο μοντέλο βρίσκεται ήδη στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε μια εκπληκτική τιμή που ξεκινά από τις €12.900, ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στη γκάμα υπάρχει διαθέσιμο και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της DACIA

Το ανανεωμένο best-seller της Dacia παραμένει σήμερα το όχημα με τις περισσότερες πωλήσεις για ιδιώτες πελάτες στην Ευρώπη από το 2017 και στη Γαλλία από το 2016. Με τον απόλυτα μοντέρνο και αποφασιστικό σχεδιασμό του, το ολοκαίνουργιο Sandero προσφέρει μια επανασχεδιασμένη καμπίνα, νέα υλικά, έξυπνο και γνήσιο εξοπλισμό, όπως επίσης κινητήρες βενζίνης τελευταίας γενιάς. Η νέα πλατφόρμα της Dacia προσφέρει ακόμα μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους, άνεση, ασφάλεια και απόλαυση οδήγησης. Επειδή ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των πελατών της, συνεχίζει να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του DNA της Dacia: ένα ουσιαστικό, σύγχρονο αυτοκίνητο στη σωστή τιμή.

DACIA SANDERO«Η αποστολή της Dacia είναι να προσφέρει το σωστό προϊόν στη σωστή τιμή. Είμαστε περήφανοι που λάβαμε το βραβείο «Good Deal» από τα Automobile Awards για το νέο Sandero, επειδή επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Dacia στο να θέτει πάντα τους πελάτες μας στο επίκεντρο της ίδιας μας της φιλοσοφίας. Το ανανεωμένο best-seller μας ενσωματώνει τέλεια όλο το DNA της μάρκας DACIA» δήλωσε ο Denis le Vot, Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ του Ομίλου Renault.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK