Βραβείο «Best Car 2022» για τα Renault Clio και Captur

Όχι ένα αλλά δύο μοντέλα της Renault διακρίθηκαν στο θεσμό των Carbuyer Best Car Awards 2022. Πιο συγκεκριμένα το Renault Clio πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Καλύτερο μικρό αυτοκίνητο» ενώ το Renault Captur ανακηρύχθηκε νικητής στην κατηγορία «Καλύτερο μικρό οικογενειακό αυτοκίνητο».

Renault CLIO E-TECHΜια ομάδα ειδικών δοκίμασε σειρά μοντέλων σε είκοσι διαφορετικές κατηγορίες της αγοράς με τα μοντέλα να κρίνονται με βάση την απόδοσή τους σε συγκεκριμένους και σημαντικούς τομείς όπως το κόστος λειτουργίας, την πρακτικότητα, την τεχνολογία, τις επιδόσεις και την ασφάλεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της RENAULT

Το Renault Clio κερδίζει τον τίτλο αυτό για τρίτη συνεχή χρονιά, χάρη στην εξαιρετική σχεδίαση, την έξυπνη υβριδική τεχνολογία και το ευέλικτο εσωτερικό του αλλά και την προσιτή τιμή του. Το Renault Clio παρουσιάζεται στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε δύο εκδόσεις κινητήρων. Αρχικά με τον κινητήρα ενός λίτρου με απόδοση 65 και 90 ίππων ενώ στη γκάμα υπάρχει και ο κινητήρας βενζίνης 1,6 λίτρων με την επαναστατική τεχνολογία Hybrid E-Tech. Διαθέτει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες (230V) προσφέροντας μια συνδυασμένη ισχύ της τάξης των 140 ίππων και μόλις 100 g/km όσον αφορά τις εκπομπές CO2.

RENAULT CAPTUR E-TECH (HJB HEV)Το Renault Captur κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο «Καλύτερο μικρό οικογενειακό αυτοκίνητο». Οι μεγάλοι εσωτερικοί χώροι και το υψηλό επίπεδο τεχνολογίας άνεσης και ασφάλειας το καθιστούν ιδανικό για μια μικρή οικογένεια χωρίς να αυξάνει υπερβολικά τον προϋπολογισμό της. Το μοντέλο παρουσιάζεται στην Κυπριακή αγορά με τρεις βενζινοκινήτρες. Ο πρώτος στο ένα λίτρο με 90 ίππους ενώ ακολουθεί ο 1.3 λίτρων TCe με 140 ίππους. Τέλος ο 1,6 λίτρων με την επαναστατική τεχνολογία Hybrid E-Tech απόδοσης 145 και 160 ίππων.

Τόσο το Clio όσο και το Captur διαθέτουν και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων επτά σχέσεων στη γκάμα τους με τον Όμιλο Πηλακούτα να προσφέρει τα δύο μοντέλα από €15,300 και €19,500 αντίστοιχα.

Top 10: Τα 10 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα του 2021

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK