Το Nissan Qashqai Mild Hybrid είναι το ασφαλέστερο μοντέλο στην κατηγορία του

Μόλις ένα μήνα μετά την κατάκτηση των πέντε αστεριών στην ασφάλεια, το ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai Mild Hybrid λαμβάνει το βραβείο Best in Class 2021 στην κατηγορία του από το ανεξάρτητο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων (Euro NCAP).

Nissan Qashqai Mild Hybrid - char pilakoutas - nissan cyprus -Μια διάκριση που αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι το Qashqai είναι το ασφαλέστερο μοντέλο μεταξύ των αντιπάλων του. Παράλληλα, αποδεικνύει και τη δέσμευση της Nissan να παρέχει απολύτως ασφαλισμένα αυτοκίνητα στους πελάτες της.

Κάθε χρόνο, ο οργανισμός Euro NCAP δημοσιεύει τη λίστα με εκείνα τα αυτοκίνητα που έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα στις αντίστοιχες κατηγορίες τους, δείχνοντας ποια μοντέλα έχουν καλύτερες επιδόσεις από τους ανταγωνιστές τους. Αυτό το βραβείο απονέμεται στη συνολική βάση των ενήλικων επιβατών, παιδιών επιβατών, πεζών και υποβοήθησης ασφάλειας. Το άθροισμα των βαθμολογιών σε αυτές τις κατηγορίες καθορίζει τον καλύτερο νικητή στην κατηγορία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της NISSAN

Θυμίζουμε ότι το νέο Nissan Qashqai Mild Hybrid πέτυχε βαθμολογία 91% για την προστασία επιβατών και παιδιών, μια επιτυχία που οφείλεται στην ενισχυμένη δομή του πλαισίου. Η προσθήκη του επαναστατικού κεντρικού αερόσακου, για την αποφυγή της σύγκρουσης κεφαλιών μεταξύ του οδηγού και του συνοδηγού, βοήθησε το Qashqai να συγκεντρώσει έως και 16 βαθμούς στη δοκιμή πλευρικής πρόσκρουσης. Παράλληλα, πήρε το μέγιστο των 12 βαθμών για τον έλεγχο εγκατάστασης παιδικού καθίσματος ενώ συγκέντρωσε 23,8 βαθμούς (από το μέγιστο των 24 βαθμών) για την προστασία των παιδιών. Παράλληλα, υψηλή βαθμολογία πήρε και για την προστασία πεζών και ποδηλατών αφού έχει στη διάθεση του σωρεία βοηθημάτων ενεργητικής ασφάλειας.

Nissan Qashqai Mild Hybrid - char pilakoutas - nissan cyprus -Το Nissan Qashqai Mild Hybrid διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλείας που, εκτός των πιο πάνω, περιλαμβάνει την επόμενη γενιά υποστήριξης οδηγού ProPILOT, προσφέροντας μεγαλύτερη υποστήριξη σε ευρύτερο φάσμα περιστάσεων. Το σύστημα ProPILOT με Navi-link, έχει σχεδιαστεί για να μειώνει την κόπωση και το άγχος κατά την οδήγηση, ενώ είναι πολύ διαισθητικό στη χρήση. Το ProPILOT με Navi-link είναι σε θέση να επιταχύνει και να φρενάρει το όχημα σε μία λωρίδα κυκλοφορίας σε αυτοκινητόδρομο.

Το νέο υβριδικό αυτοκίνητο Nissan Qashqai Mild Hybrid προσφέρεται από τους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα από €22,900 ενώ διατίθεται και σε 4WD έκδοση.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK