Tο Nissan Leaf έσπασε το φράγμα του μισού εκατομμύριου στις πωλήσεις

Το Nissan Leaf ήταν το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο που μπήκε σε μαζική παραγωγή, με την έναρξη των πωλήσεων να γίνεται τον Δεκέμβριο του 2010, σε Ιαπωνία και Ηνωμένες Πολιτείες και αργότερα στην Ευρώπη.

LEAF 500K CelebrationΗ 9η Σεπτεμβρίου ήταν μια μέρα ορόσημο για το ηλεκτρικό της Nissan αφού το μοντέλο με τον αριθμό 500.000 παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε στη Νορβηγία για τον εορτασμό της ανεπίσημης παγκόσμιας ημέρας ηλεκτροκίνησης, στις 9 Σεπτεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της NISSAN

Πρόκειται για ένα μοντέλο που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών σε όλο τον κόσμο. Το αυτοκίνητο με τον μαγικό αυτό αριθμό του μισού εκατομμυρίου κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο της Nissan στο Sunderland της Αγγλίας, σχεδόν μια δεκαετία μετά που το μοντέλο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής της Nissan στο Sunderland συνεχίζουν να κατασκευάζουν το LEAF στα υψηλότερα πρότυπα για να διασφαλίσουν ότι κάθε LEAF ενσωματώνει καινοτομία και ενθουσιασμό, ενώ προσπαθεί να σημειώσει πρόοδο στην αειφόρο κινητικότητα .

Το Nissan LEAF έχει κερδίσει τα σημαντικότερα βραβεία στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία όπως τα: Car of the Year 2011 στην Ευρώπη, το World Car of the Year 2011 και το Car of the Year στην Ιαπωνία το 2011 και το 2012.

Nissan fuses pioneering electric innovation and ProPILOT technology to create the new Nissan LEAF: the most advanced electric vehicle for the massesΤο LEAF προσφέρει σήμερα στους πελάτες προηγμένες τεχνολογίες για τη βελτίωση της ασφάλειας, της άνεσης και του ελέγχου στο δρόμο. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το μισό εκατομμύριο Leaf που διατέθηκαν στην αγορά έχουν διανύσει, περίπου, περισσότερα από 14,8 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα καθαρού αέρα από το 2010, οι ιδιοκτήτες LEAF σε όλο τον κόσμο έχουν βοηθήσει στην αποτροπή περισσότερων από 2,4 δισεκατομμυρίων κιλών εκπομπών CO2 στην ατμόσφαιρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Τα 10 best sellers αυτοκίνητα όλων των εποχών

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα της Nissan καλέστε στη New Nissan Cyprus, στο Παγκύπριο αριθμό 77777220.